Adam Levine a jeho krásná manželka Behati, kteří si řekli své „ano“ v roce 2014 po pouhém roce randění, mají za sebou velice těžké období. Na veřejnost totiž pronikly informace o zpěvákových aférkách. Zpěvák skupiny Maroon 5, známý svou náklonností k něžnému pohlaví, měl flirtovat po zprávách s nejednou ženou. To jeho manželku pochopitelně velmi zklamalo... Přesto se však dvojice rozhodla narušenou důvěru ve vztahu udržet za každou cenu.

Levine si veřejně sypal popel na hlavu, dušoval se, že pro záchranu své rodiny udělá cokoliv - navíc se záhy ukázalo, že Behati, vyhledávaná namibijská modelka, čeká třetí dítko. A podle magazín People, odkazujícího na svůj tajný zdroj z blízkého okolí slavného páru, se z Adama a Behati již trojnásobní rodiče skutečně stali!

K dcerkám Dusty Rose (6) a Gie Grace (4) přibyl mladší sourozenec, nicméně pohlaví miminka, stejně jako jeho jméno šťastní rodiče prozatím před světem tají. Stejně jako to, jak vypadá. V tomhle ohledu jejich sociální sítě, jinak hojně zásobované snímky ze soukromí, mlčí...

Mnozí spekulují, že třetí dítko by mohlo být pro dvojici jakýmsi tmelem, co slepí jejich vztah. Zda to bude stačit a Adam si dá s jinými ženami už pokoj, to ukáže až čas. Jisté je ale teď jenom to, že tento počet potomků rozhodně není konečný. Sama Behati se nechala slyšet, že by si přála dětí pět! „Chceme velkou rodinu, takže kdo ví? Necháme to na osudu. Co se má stát, to se stane. Takže se tomu meze nekladou,“ tvrdila totiž modelka loni v zimě.

Fotogalerie
47 fotografií