NBA 2K23 slaví rekord LeBrona Jamese v počtu nastřílených bodů novou výzvou
i Zdroj: Take-Two / Visual Concepts
NBA 2K23 Novinka NBA 2K23 slaví rekord LeBrona Jamese v počtu nastřílených bodů novou výzvou

NBA 2K23 slaví rekord LeBrona Jamese v počtu nastřílených bodů novou výzvou

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 2. 2023 09:16

Basketbalová superstar LeBron James, hájící barvy LA Lakers, během zápasu s Oklahomou překonal historický rekord v počtu nastřílených bodů v NBA. Konkrétně se mu podařilo překonat metu 38 387 bodů, které za svou kariéru během 70. a 80. let nastřílel Kareem Abdul-Jabbar. Významný milník sportu slaví i hra NBA 2K23 od Visual Concepts.

Reklama

  • LeBron James překonal rekord v počtu nastřílených bodů za kariéru v NBA
  • NBA 2K23 milník oslavuje speciální výzvou, která končí zítra

Přes 40 let jeden z vůbec nejvýznamnějších basketbalových rekordů nikdo nepřekonal, až nyní King James. Od roku 2003 poctivě sbíral jeden výborný výkon za druhým, postupně táhl Cleveland, Miami, znovu Cleveland a nyní Lakers. 

V momentě kdy vstřelil jeho rekordní koš byla hra zastavena a na řadu přišla oslava se symbolickým předáním role nejlepšího střelce historie. O událost se také samozřejmě zajímají média z celého světa. Hráči pogratuloval přímo oficiální účet NBA 2K23. Vedle toho ale zároveň do hry implementoval novou výzvu. Hráči musí čelit čtveřici legendárních sestav, ve kterých LeBron působil, a zabránit tomu, aby nastřílel svůj zápasový průměr 27 bodů. Odměnou je karetní balíček HOF Option Pack s 10 picky.

Výzva je ale časově omezena 48 hodinami. Odstartovala včera ráno, na splnění tedy máte jen dnešek.

Kareem Abdul-Jabbar držel rekord témeř 40 let a čas od času byl považovaný za jeden z nepřekonatelných. Osmatřicetiletý LeBron sám tvrdí, že by ještě pár sezón odehrát chtěl, ostatně v té letošní předvádí naprosto špičkové výkony a vyšší věk na něm vůbec není znát. Dočkáme se překonání mýtické hranice 40 tisíc bodů?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama