Transferový boulevard: Pět zájemců o Manchester United, zájem o Osimhena projevila také Chelsea

Souhrn nejzajímavějších přestupových spekulací z Premier League, se kterými přišla v posledních dnech média.  

Transferový boulevard: Pět zájemců o Manchester United, zájem o Osimhena projevila také Chelsea

CaughtOffside: Manchester City se zaobírá možností v létě podepsat šestadvacetiletého levého obránce Chelsea Bena Chilwella. 

Times: Minimálně pět vážných zájemců se v druhém kole chystá bojovat o koupi Manchesteru United, když za favority jsou považování Angličan Jim Ratcliffe, jež zapojil investiční banky JP Morgan a Goldman Sachs a katarští investoři.

90min: Letní transferový cíl Manchesteru United v podobě hrotového útočníka Neapole Victora Osimhena se zalíbil i Chelsea, která na čtyřiadvacetiletého Nigerijce hodlá podat nabídku.

Mail: Tottenham bude chtít v létě podepsat dva střední obránce a jedním ze jmen, o které se Spurs intenzivně zajímají je dvaadvacetiletý obránce Crystal Palace a anglické reprezentace Marc Guehi

Bild: Cesta Nabyho Keity se opět může stočit do Lipska, když Red Bull zvažuje možnost v létě znovu podepsat svého někdejšího hráče. První nabídku na konci lednového přestupového období Liverpool odmítl.

Kicker: Everton sonduje možnost podepsat během letního přestupového období čtyřiadvacetiletého záložníka Hoffenheimu Dennise Geigera, který by byl kvůli končící smlouvě zdarma.

Inter Live: Inter si v Leicesteru vyhlídl krajního obránce Timothyho Castagneho jako potenciální náhradu za Denzela Dumfriese. 

O Jogo: Newcastle bude muset zaplatit celou výstupní klauzuli ve výši 60 milionů eur, pokud bude chtít podepsat Manuela Ugarteho ze Sportingu Lisabon.

Football Insider: Liverpool intenzivně skautuje anglického mládežnického reprezentanta George Halla z Birminghamu City. O osmnáctiletého záložníka se nicméně též zajímají Everton a Leeds.