Studenková před vážným rozhodnutím: Miliony i soukromé letadlo ve hře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Studenková před vážným rozhodnutím: Miliony i soukromé letadlo ve hře

Zdena Studenková promluvila o lukrativní nabídce
Zdena Studenková promluvila o lukrativní nabídce (profimedia.cz, archiv Blesku)

Do konce života nemusela už nic dělat. Na účtě miliony a servis hodný členů královské rodiny. Krásná herečka však řekla rázné ne. Daň, která měla vyvážit snové bohatství, byla až příliš vysoká. 

Psala se devadesátá léta, když Zdena Studenková dostala nabídku, která se patrně jen těžko odmítá. Pohádkové peníze i soukromé letadlo, které mohla mít lusknutím prstu od slovenského miliardáře Alexandera Rezeše († 53), ale přesto nepřijala. 

Zdena Studenková (66) přiznala: Na prsa bych si nikdy nenechala sáhnout!

Video se připravuje ...

Rezeš měl tenkrát na starosti volební kampaň, která měla přilákat voliče k urnám a vhodit hlasovací lístek pro stranu HSZD Vladimíra Mečiara a koho jiného použít jako prostředek než herečku na výsluní? „Bylo to období, kdy naši soudruzi dělali agitace. Jeden z nich mi chtěl dokonce poslat soukromé letadlo, abych mu přišla udělat kampaň. Samozřejmě, že jsem to nevzala,“ promluvila po čase o špinavých praktikách v televizní relaci RTVS Hit roka, o čemž informoval slovenský deník Nový čas. „Nabídky jsme dostali. Ta částka měla šest nul. Tenkrát, v té době! Z té strany jsme dostali nabídku... od pana Rezeše,“ řekla také.

Nebyla přitom jediná, kterou chtěla vláda zneužít k získání moci. Na seznamu oslovených byl například i herec Jozef Vajda či Michal Dočolomanský. „Nikdy na to nezapomenu. Tři noci jsem nespal. Protože takovou částku jsem neviděl,“ popsal svou zkušenost Vajda. Oba taktéž nabídku shodili ze stolu. 

Studenková promluvila o žárlivosti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.