Nečekaná změna v Minipárty Karla Šípa. On bude ten, kdo odpovídá

Josef Alois Náhlovský byl český komik, bavič a příležitostný herec a spisovatel. Ve svých komických výstupech zaujímal roli hloupého Honzy. Jeho smích bavil mnoho diváků. Hojně spolupracoval i s Karlem Šípem.

Spolupráce Karla Šípa a Náhlovského byla dlouholetá. Po jeho smrti Karel Šíp učinil změny ve své show Minipárty, se kterou objížděl Českou republiku.

Smrt Náhlovského, jeho dlouholetého parťáka, Karla Šípa tehdy velmi zasáhla. „Svět bude zas o něco smutnější. Zemřel Pepa Náhlovský. Kamaráde, parťáku, ať je ti nebe lehké. Budeš nám strašně chybět,“ napsal v den úmrtí na své síti.

První změnou byla náhrada Náhlovského za herce Jiřího Bláhu. I když tato změna byla přínosná, moderátor Karel Šíp se ale nyní rozhodl pro změnu.

„Fungovalo to bezvadně, ale když jsme naplánovali další turné pro letošní jaro, rozhodli jsme se to udělat naopak. On bude zpovídat mě,“ popsal Šíp pro deník Aha! „Těšíme se na to, máme před sebou dvacítku míst,“ dodal. Nechme se tedy překvapit novou podobou Minipárty.

Zdroj: Extra, Instagram, Aha