InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert chrámového sboru Prachatice

    sobota 18.5 19:00 - Kostel sv. Prokopa, Strakonice

  • Šperkařský workshop

    sobota 18.5 9:00 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lokomotiva dostala doma další devítku, Milevsko vydrží minimálně do neděle v čele ligy

Veselí doma podlehlo Milevsku 3:9. , Autor: Josef Janda

Veselí doma podlehlo Milevsku 3:9.     Autor: Josef Janda

VESELÍ NAD LUŽNICÍ - Hokejisté veselské Lokomotivy přivítali v sobotu odpoledne v posledním utkání základní části krajské ligy hokejisty Milevska. Svěřenci trenéra Lukáše Míchala mohli odčinit poslední domácí výprask od Českého Krumlova 3:9, ovšem po šedesáti minutách duelu s Milevskem svítil na ukazateli skóre naprosto stejný výsledek! Veselští se sice dostali rychle do vedení, hosté však ještě do přestávky díky dvěma přesilovkám otočili. Od druhé části už Milevští dominovali jak bruslařsky, tak ve hře na puku. Tomáš Vochozka vstřelil ve druhé třetině čistý hattrick a nasměroval Milevsko k vítězství znamenajícímu minimálně do nedělního večera první místo po základní části. V milevské šatně se po zápase vesele skandovalo, Veselští byli tentokrát smutní. Porážka v základní hrací době rozhodla také o tom, že si Lokomotiva v prvním kole play-off nezahraje s tradičním rivalem ze Soběslavi.

 

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí – HC Milevsko 1934 3:9 (1:2, 0:3, 2:4), branky a nahrávky: 10. Mikeska (R. Benda, Marcilis), 49. Kratochvíl, 58. Mikeska (Bláha, Popelka) – 11. Košař (Masopust, Hraňo), 16. Košař (Hraňo, Vochozka), 22. Vochozka (Masopust), 32. Vochozka (Masopust, Svoboda), 35. Vochozka (Masopust), 45. Bouška (Řezáč, Suchan), 47. Pouch (Radosta, Suchan), 58. Suchan (Řezáč, Bouška), 60. Škrdleta (Eremiáš, Duda), rozhodčí Hamr, Kraval – Bušta, Soukup, vyloučení 9:9, využití 0:3, 176 diváků.

Loko Veselí: Dvořák (35. Plecer) – Štěcha, Kadlec, J. Benda, Šťastný, Popelka, Klípa, Krampl, Kratochvíl – Mikeska, R. Benda, Marcilis, Kovaříček, Klimeš, Egert, Pechlát, Bláha, F. Bárta, J. Bárta, Vlach.

Milevsko: Panec – Bouška, Řezáč, Košař, Svoboda, Růžek, Štekr, Šedivý, Hastrman – Radosta, Suchan, Pouch, Hraňo, Vochozka, Masopust, Škrdleta, Eremiáš, Duda, Adamec, Přívozník, Fořt.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k zápasu Lokomotivy s Milevskem další podrobnosti.

Trenér Veselí Lukáš Míchal zhodnotí utkání a zmíní, v jaké části zápasu hráli jeho svěřenci vyrovnanou partii. Co říká na další devítigólový příděl na domácím ledě?

Trenér Milevska František Ševčík ocení Vochozkův hattrick a prozradí, jaké má s týmem ambice v play-off.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Soma 

    Reagovat

     

    Velká gratulace k vítězství a i celkovému výsledku Milevska v základní části. Ale... Teď začne nová soutěž PO a Veselí bude pravděpodobně soupeř pro 1.kolo..., tak asi i to hrálo svoje.

    Vloženo 12.2.2023 18:45:42

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace