Leontýnka se krásně směje. Má totiž Nové Háro. Nemoc ji připravila o vlasy, ale díky firmě Úklid Pohoda je má opět krásné a dlouhé
Paruku Leontýnce na míru vyrobil pražský Salon Magdalena.
Most

Ústecký kraj - Leontýnka je devítiletá holčička z Bíliny, které byla diagnostikována onkologická diagnóza. Bohužel se s touto nemocí potýká už podruhé. Umíte si jistě představit, že to, že přišla o své vlásky, nesla Leontýnka těžce.

Ale už má opět důvod k úsměvu. Může se zase pochlubit krásnými dlouhými vlasy. Paruku z pravých vlasů jí pořídil spolek Nové Háro z Lužic u Mostu. Jedná se o neziskový spolek, který pomáhá dětem v onkologické léčbě cítit se co možná „nejnormálněji“. Jejich posláním je sbírat vlasy od dárců a vyrábět z nich paruky na míru konkrétnímu dítěti. Velká výhoda je v tom, že paruka na hlavě krásně sedí a vypadá zcela přirozeně.

Novou paruku pro Leontýnku financovala mostecká firma Úklid Pohoda. „Jsme moc rádi, že máme možnost podpořit tuto skvělou organizaci a pomoci Leontýnce aspoň v malé míře zvládat tuto nemoc. Přejeme jí, aby nemoc porazila a už nikdy se s ní nemusela potýkat,“ říká Martin Fajner, majitel firmy Úklid Pohoda.

Paruku Leontýnce na míru vyrobil pražský Salon Magdalena.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru