Celebrity

14. února 2023 17:30

Vanesa Havlíková

Milan Peroutka se dlouho bál dospělosti. Jsem trošku zabržděný, přiznal

Milan Peroutka v 7 pádech Honzy Dědka

Milan Peroutka (32) je český herec, moderátor a zpěvák. Během rozhovoru u Honzy Dědka se rozpovídal o tom, jak probíhalo jeho dospívání a prozradil také, jak bojuje s trémou i čeho ve své hudební kariéře lituje a dnes by to už neudělal.

Milan Peroutka je synem spisovatelky Ivany Peroutkové a bubeníka Milana Peroutky staršího. Už od útlého dětství navštěvoval dramatické kroužky a účastnil se různých divadelních přehlídek.

„Ve třinácti nebo čtrnácti letech jsem měl krizi. Maminka vzpomíná, že jsem seděl celý den doma v křesle a uvažoval nad smyslem života a bytí. Nebyl jsem ten puberťák, který chodil potají kouřit cigarety, aby si připadal dospělejší. Měl jsem to naopak. Bál jsem se dospělosti,“ prozradil na úvod.

Přestože měl s herectvím zkušenosti již od dětství, tréma ho doprovázela dlouhou dobu a trvalo mu, než se jí zbavil. „Vsázel jsem na to, že až mi bude osmnáct, nebudu se bát. Jinými slovy jsem trošku zabržděný. V osmnácti mi došlo, že teda trému mám, a přihlásil jsem se na zpívání. Přitom jsem předtím mámu prosil a brečel, že nechci chodit do sboru,“ vzpomíná na svoji pubertu Milan Peroutka.

Nedávno se ale odbrzdil, když natočil videoklip, ve kterém se svlékl do naha. Dodnes toho lituje, ale z úplně jiného důvodu, než byste možná čekali.

Mohlo by vás zajímat: Milan Peroutka přišel o kanál na YouTube. V novém klipu je v poutech a od krve

„Mám na to hořkosladké vzpomínky. Jsem rád, že ho mám, ale smazali mi YouTube a mám pocit, že to bylo kvůli tomu klipu. Takže to za to asi nestálo. Odvolal jsem se několikrát, nyní už se ale neodvolávám. Teď budu s novým videoklipem zakládat nový kanál. Po této zkušenosti budu už ve všech klipech oblečený,“ slibuje Peroutka. Celý rozhovor sledujte v 7 pádech Honzy Dědka dnes ve 21.35 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.