InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ivana Říhová: Muzeum v proměnách času (1967-2024) – historická přednáška

    Úterý 21.5 17:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna

  • Klub deskových her

    Úterý 21.5 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kohouti se prosadili v souboji s Kobrou až v polovině zápasu, přesto naložili hadům půltucet

Táborští si poradili s Kobrou 6:2. , Autor: Josef Janda

Táborští si poradili s Kobrou 6:2.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Příznivci druholigových hokejistů Tábora čekali ve středečním utkání s Kobrou na první zásah svých miláčků skoro až do poloviny zápasu. První třetina se svěřencům trenéra Aleše Krátošky nepovedla a poprvé v nadstavbě v ní doma neskórovali. Na začátku druhého dějství se jako první prosadili dokonce hosté, radost jim však dlouho nevydržela. Kouzlo gólmana Ondríka odčaroval Jiří Severa a v polovině zápasu využil zmatku před svatyní hostů Zdeněk Bahenský, jehož dorážka byla vůbec jeho prvním zásahem do černého po jeho příchodu do Tábora. Domácí už dvoubrankový náskok nepustili, Pražané pak využili pouze jednu z mála přesilovek, kohouti si dokonce ani jednu početní výhodu nezahráli. Táborští přehráli Kobru 6:2 a v dalším kole nadstavby je čeká v sobotu 18. února utkání v Mostu.

 

HC Tábor – HC Kobra Praha 6:2 (0:0, 3:1, 3:1), branky a nahrávky: 29. Severa (Milfait, Endál), 31. Bahenský (Dančišin, Duchan), 33. Kohút (Plášil), 43. Prášek (Vlček), 48. Endál (Severa, Milfait), 53. Hajič (Milfait, Endál) – 25. Kolda (Zídek, Havrda), 43. Novák (Houška, Pavlák), rozhodčí Trnka – Charvát, Sýkora, vyloučení 3:0, využití 0:1, 1 271 diváků.

HC Tábor: Dvořák (Gába) – Plášil, Hubata, Černý, Kříž, Suchánek, Krejčí – Seidl, Matušík, Bahenský – Endál, Milfait, Severa – Vlček, Kohút, Dančišin – Prášek, Duchan, Hajič, Šulek.

HC Kobra Praha: Ondrík (Sochůrek) – Duda, Holý, Šesták, Knesl, Pavlák, Svach – Šťastný, Kolda, Zídek, Janča, Míšek, Novák, Jedlička, Petrák, Havrda, Houška, Martínek, Matuška.

Táborský útočník Zdeněk Bahenský okomentoval bezprostředně po utkání premiérový gól v letošní sezoně v táborských barvách. „Trvalo to trošku delší dobu, než jsem čekal. Naštěstí jsem to dnes protrhl," ulevilo se Bahenskému po první trefě za Tábor.

V sobotu jede jeho tým na led Mostu, který je momentálně nejhorším účastníkem nadstavby. „Očekává se od nás zase vítězství. Na utkání se musíme dobře připravit a věřím, že ho po soustředěném výkonu vyhrajeme," dodal Bahenský.

Diskuse k článku - 5 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Petr 

    Reagovat

     

    Na to kolik to mužstvo stojí peněz, tak je to výsledkově bída.

    Vloženo 17.2.2023 07:46:10

    •  

      Reagovat

       

      Jsou to peníze sponzorů, kam je pošle je jeho věc.
      A s výsledky máte pravdu, ale i takový je sport.

      Vloženo 17.2.2023 08:35:00

      • Náhodný čtenář 

        Reagovat

         

        Nevím kolik HC Tábor dávají sponzoři, ale rozhodující balík mají od daňových poplatníků z Tábora - letos na činnost 4 miliony a asi 2,7 milionu na nájem ledu - takto jim nadělilo zastupitelstvo na lednovém zasedání, není to nic tajného....

        Vloženo 17.2.2023 13:37:12

        •  

          Reagovat

           

          Myslíte tedy cca částku 4 + 2,5 milionů je rozhodující balík pro A tým a z čeho se financuje mládež? Nemyslím si že mate pravdu. Ale přít se nebudu.

          Vloženo 17.2.2023 14:20:01

        •  

          Reagovat

           

          Ještě dodatek:
          Myslím, že nemáte reálnou představu o tom kolik stojí rok, mužstva chlapů hrající tuto soutěž s nějakými ambicemi. Neřeším tady jestli ty ambice jsou a budou dosaženy, reaguji na finanční náročnost na této úrovni.

          Vloženo 17.2.2023 14:25:13

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace