Proč Bohemians přivedli zraněného hráče? Shejbal už se doléčí pod vedením lékařského týmu "klokanů"

Proč Bohemians přivedli zraněného hráče? Shejbal už se doléčí pod vedením lékařského týmu "klokanů"

Jak už jsme vás informovali, závěr tuzemského přestupového okna přinesl mírný průvan také v Ďolíčku. Zatímco Francouz Ibrahim Keita už Bohemians Praha 1905 nepatří, Jan Shejbal ano.

Osmadvacetiletý obránce či záložník dorazil na zelenobílou stranu Vršovic z Teplic a v metropoli se dohodl na kontraktu do 30. června 2024.

Pro bývalého mládežnického reprezentanta Česka s krátkou minulostí ve slovenské Nitře se jedná o čtvrtou klubovou zastávku na českém území.

Kromě "sklářů", jejichž součástí byl posledních pět let, prošel také Hradcem Králové a Pardubicemi a na podzim si pod vedením Jiřího Jarošíka připsal osm ligových a jeden pohárový start.

Ihned však kádru trenéra Jaroslava Veselého pomoci nemůže, protože se aktuálně léčí se zraněním nohy. "Klokani" si i tak však přáli přestup uskutečnit hned...

Jaký to mělo důvod? "O Honzu jsme měli zájem už v létě. Teď jsme vstoupili do jednání a jsme rádi, že přichází na přestup hned. Sice je zraněný, ale s tím jsme počítali. Přivádíme ho, aby se doléčil už pod dohledem našeho lékařského týmu a našcih fyzioterapeutů a byl připraven nám pomoci v blízké budoucnosti," uvedl na webu bohemians.cz sportovní ředitel Miroslav Držmíšek.

Se spolehlivým Shejbalem se tak časem evidentně počítá do základní sestavy. Důkazem budiž i to, že bude u Botiče nosit číslo 2.

Fenin: Bylo by nádherné si to ještě nějak uzavřít v Čechách a dát si třeba jeden start za béčko Teplic