InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Folk koncert kapel Spolektiv a Jistem

    sobota 11.5 19:00 - Na Ostrově, ul. Na Dubovci, Strakonice

  • Koncert kapely Parkán

    sobota 11.5 20:00 - Podskalí – Hospůdka Ostrov, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blíží se budějovická Gladiators night. Láká na domácí hvězdu Talafouse i bitvu talentů o Thajsko

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Galavečer bojových sportů se 25. února vrátí do budějovického Kulturního domu Gerbera, kde už se konal bezpočet skvělých soubojů. Loni v běžném podzimním termínu na jih Čech zavítala Národní liga, a tak se Gladiators night ring přesunula až na letošní únor.

 

„Z listopadu jsme akci odložili na začátek nového roku. Abychom navnadili budějovické publikum, tak jsme na podzim uspořádali Národní ligu thajského boxu, kde se představila řada talentovaných a šikovných bojovníků," vysvětlil Michal Novák za pořádající Gladiators gym České Budějovice.

Kdo dorazí na atraktivní podívanou, nebude ochuzený o nic, co galavečer bojových sportů vždy přináší. „Na diváky čeká audiovizuální show, pompézní nástupy a zápasy bez chráničů, které soubojům dodávají tu správnou šťávu. Všechno však bude podle pravidel thajského boxu," pozval Novák.

Sobotní program začne v 17 hodin předzápasy, v 19 hodin odstartuje hlavní program. Přesný rozpis soubojů bude známý až krátce před akcí. „Už v podvečer se fanoušci mohou těšit na vycházející budějovické hvězdy. Představí se junioři a další talentovaní bojovníci. Od sedmi hodin začne hlavní program," dodal.

Hlavním lákadlem bude účast hvězdy z pořádajícího Gladiators gym České Budějovice. Josef Talafous nastoupí poprvé doma jako držitel pásu za Evropský titul WMC a člen organizace DFN. Čeká ho italský soupeř Riccardo Rosati. „Bude to kvalitní soupeř, který prověří Pepovy nejvyšší ambice," zmínil Novák. Další italský thaiboxer nastoupí proti Janu Šindelářovi z Prahy. V mezinárodních soubojích se ukáží i talenti z hornorakouské Muaythai Academy Linz.

Stejně jako na Gladiators night ring 2021 se bude bojovat o místo v kempu v Thajsku, kam zamíří nejlepší z pyramidy nadějných mladíků. „Favorizuji Jana Pasáka z pořádajícího klubu, ale celá pyramida bude velmi vyrovnaná. Všichni kluci jsou na startu svých profesionálních kariér. Nejzkušenějším z pyramidy bude Patrik Ilušák z Aplik Muaythai Praha. Velice zajímavý bude i fight, ve kterém se představí Filip Kotrus z Pražského Lanna gymu proti Tomáši Růžičkovi z Teplic," upřesnil. Naposledy na kemp zamířili oba finalisté, protože podle jednoho z promotérů Bernarda Caplina předvedli domácí Michal Pakiž i jeho soupeř Dominik Bartoš takový výkon, že si do Thajska zasloužili vyrazit oba.

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace