Klára Kocmanová

  • Piráti
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.02.2023 5:36:00

Karlovarsko? Dopad na životy všech místních je obrovský

Karlovarsko? Dopad na životy všech místních je obrovský

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Karlovarsku.

 Nebýt pořád jen ve Sněmovně a v Praze. Mluvit s lidmi ,,v terénu”. Dozvědět se víc o problémech, které je trápí. Moje velký předsevzetí na tenhle rok. Kromě pondělků v kanceláři v Kutné Hoře totiž obvykle není v každodenní sněmovní práci na cesty moc času.

Jsem zvolená za Středočeský kraj a tam je i můj domov, ale jako poslankyně jsem složila slib, že budu zastupovat všechny občany ČR. Proto taky chci navštívit co nejvíc míst.

Minulé pondělí se mi to po čase znovu podařilo. Využila jsem, že byl tzv. poslanecký týden, a jela do Karlovarského kraje. Karlovy Vary, Jáchymov, vyhlídka Pískovec, Vřesová, Abertamy. Úžasná část země se spoustou přírodního bohatství, ze kterého těží celá republika. Součástí krásný přírody je tu proto i mnoho zásahů těžkého průmyslu.

Co si vezmeme, musíme taky umět vrátit. Dlouhodobě jsme to podceňovali a dopad na životy všech místních je obrovský. I proto je potřeba pracovat na skutečně spravedlivé transformaci uhelných regionů. Jako členku sněmovních výboru pro sociální politiku a pro životní prostředí mě to velmi zajímá. A místní Piráti tu rozhodně nelení - například Markéta Monsportová - Zastupitelka Karlovarského kraje pracuje na vytvoření agentury, která bude podporou pro kulturní a kreativní průmysl. To může přeměně kraje výrazně pomoci.

Byl to super den a těším se na další výjezdy. Díky moc Pirátská strana - Karlovarský kraj, že jste mě tu provedli. Vojtěch Franta, Jindřich Čermák - radní Karlovarského kraje, Markéta Monsportová, Bohdan Vaněk a Vítězslav Adamec.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama