facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 21. 2. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

Zuzana Plzenská je novou marketingovou manažerkou TD SYNNEX

Zuzana PlzenskáNa pozici marketingové mana­žerky TD SYNNEX Czech Republic nastoupila počátkem února Zu­zana Plzenská. V úzké spolupráci s obchodními týmy a vendory bude realizovat marketingové kampaně na podporu prodeje a rozvíjet vztahy s partnery i celou IT komunitou. Jde přitom jak o centrální strategické projekty TD SYNNEX, tak dílčí aktivity jednotlivých divizí.



Zuzana Plzenská má dlouholeté zkušenosti z B2B marketingu a komunikace v prostředí velkých IT společností s mezinárodní působností. Zastávala seniorní marketingové pozice například ve společnostech Sabris, OpenText a Microsoft.

„Zuzana přichází s bohatými zkušenostmi z nadnárodních IT společností. Pevně věřím, že je zužitkuje ve prospěch TD SYNNEX, v projektech podpory našeho produktového portfolia i prezentaci přidané hodnoty, kterou partnerům a jejich prostřednictvím i koncovým uživatelům přinášíme. Vítám Zuzanu, která se stává důležitou posilou našeho týmu, a přeji jí hodně úspěchů v novém zaměstnání,“ uvedl generální ředitel TD SYNNEX Pavel Salák.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

ESG reporting jednoduše s IFS a CDC Data

ESGESG formuje cestu k udr­ži­tel­né­mu a odpovědnému podnikání. Otevřeme společně dveře do této esenciální oblasti, kde se setkávají inovace, udržitelnost a společenská odpo­věd­nost, aby formovaly pozitivní změny pro naši společnost. Vstup­te s námi do světa, kde každé rozhodnutí formuje budoucnost.