Serie A - souhrn 23. kola: Neapol udělala další krok k titulu

17.02.2023, 22:43, aktualizováno 20.02.2023, 22:41
Komentáře a souhrny
Chviča Kvaracchelia střílí první branku utkání (© AFP)

Přes šedesát bodů už získala Neapol v Serii A, a to díky pohodovému vítězství na půdě Sassuola. Není zkrátka pochyb o tom, že v následujících týdnech by měla rozhodnout o zisku titulu. AC Milán uspěl v Monze, Inter přetlačil Udinese. Lecce si v neděli vyšláplo venku na Atalantu, pozici favorita naopak potvrdily AS Řím, Lazio a Juventus. V pondělí se konala plichta v Turíně...

Turín FC - US Cremonese 2:2

20.02.2023 20:45

Góly: 41. Tonny Sanabria (pen.), 79. Wilfried Stephane Singo - 54. Franck Tsadjout, 74. Emanuele Valeri

Cremonese se domů z Turína vrací jen s bodem, který mu moc nepomáhá. Nováček soutěže sice brzy prohrával, ale Turín dvakrát zaspal a Cremonese dovolil jít do vedení. To ale v závěru smazal Singo.

Cremonese stále odmítá pracovat s realitou, podle níž se po sezoně s první ligou rozloučí, byť všechny ukazatele tímhle směrem zatím směřují. Dnes navečer mělo Cremonese před sebou náročný výlet do Piemontu, kde jej čekal domácí Turín. A ten hrozil od prvních minut. Nejprve se do šance probíjel Tonny Sanabria, jehož úvodní střelu z úhlu fantasticky vyrazil mladý brankář Canresecchi.

Delší dobu se Turín nedokázal dostat do další velké šance, až ke konci poločasu se mu povedlo zahrávat standardní situaci. Mladý záložník Ivan Ilić se totiž pokoušel ve vápně soupeře obejít obránce kličkou, jenže místo aplausu tribun za svou práci se dočkal jen faulu. Sudí proto pískal penaltu a k ní se postavil právě Tonny Sanabria. Někdejší talent Barcelony se nemýlil, a Turín tedy vedl.

Jenže pokud si Turín myslel, že má svého soupeře na lopatkách, mýlil se. Cremonese hned po změně stran přidalo a zvýšená aktivita se mu vyplatila. V 55. minutě totiž odražený míč ve vápně napálil s přispěním tyče do sítě Franck Tsajdout a srovnal. To však nebylo všechno. Pickelovu ránu o pár minut později vytáhl Milinković-Savić nad břevno a patnáct minut před koncem už ani vysoký Srb nestačil. Střelu Davida Okerekeho ještě obrana Turína zablokovala, jenže balon se dostal k Emanuelemu Valerimu, a mladý Bek Cremonese napálil balon nechytatelně k tyči!

Turín se ovšem nespokojil s domácí porážkou a po pouhých čtyřech minutách srovnal na konečných 2:2! Po centru do vápna si přízemní nahrávku zpracoval Mirančuk a nahrál doprava na Wilfrieda Singa. Ten udělal kličku laxnímu obránci a napálil balon k tyči!

Více informací k zápasu

AS Řím - Hellas Verona 1:0

19.02.2023 20:45

Góly: 45. Ola Solbakken

Římané si připisují cenné tři body do tabulky a hodně pozměněné mužstvo "Vlků" za ně děkuje Olu Solbakkenovi. Právě jeho branka z konce první půle rozhodla o tom, že výhra zůstane na Olimpicu.

AS Řím potřeboval zabrat, protože většina jeho konkurentů v boji o čtvrtý flek svůj úkol zvládla. A zároveň mají "Vlci" co napravovat, protože v posledních týdnech rozhodně nehrají podle svých představ. Zejména minulý pohárový duel v nich asi ještě dlouho zanechá pachuť příkoří a zklamání. Trenér Mourinho dnes překvapil, i když jeho výběr byl spíš vynucený. I tak se ale po dlouhé době na trávníku ukázal Rick Karsdorp a kromě něj dostali šanci i Solbakken s Bovem.

Prvním dramatičtějším momentem utkání se stala 15. minuta a zranění ne zcela ve formě hrajícího útočníka Abrahama, který ještě pár hodin před utkáním bojoval s horečkou. Dnes byl solidně okopáván a místo něj se s obranou Hellasu šel prát Andrea Belotti. Řádně pozměněný kádr AS tlačil svého soupeře před jeho vápno, ale šanci si dlouho vytvořit nedokázal.

Brankář Montipò se poprvé výrazně zapotil až v 36. minutě, kdy snadný útok táhl Leonardo Spinazzola a taky jej zakončil. I s překážkou v podobě teče si ale hostující brankář krásným zákrokem poradil. Přesto ještě do konce poločasu inkasoval. Bove rozjel akci u vápna hostí, Spinazzola elegantně patičkou zrychlil hru na Olu Solbakkena a mladý útočník v pádu zamířil přesně ke vzdálenější tyči!

Hellasu se ani po změně stran nedařilo hlouběji zasáhnout svého soupeře a AS se velmi dobře bránilo. Ani několikeré střídání Hellasu nepomáhalo, byť Jadon Braaf hru veronského celku přeci jen trochu rozhýbal. Nakonec se brankář Patrício moc nezapotil a AS vyhrálo cenné tři body díky jediné trefě novice Solbakkena.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - Juventus FC 0:2

19.02.2023 18:00

Góly: 32. Moise Kean, 66. Ángel Di María

Juventus si po neúspěchu v Evropské lize spravil chuť a v La Spezii zvítězil 2:0. Pro "Starou dámu" jsou to důležité tři body, které jí v tabulce posouvají už na sedmé místo! Ztráta na pohárové příčky je však pořád značná.

Juventus se vidiny evropských pohárů nevzdává, potřebuje však neustále vítězit. Proti Spezii se mu to povedlo, protože už v prvním poločase skóroval Moise Kean a po změně stran pojistil výsledek Ángel Di María.

Hosté se střelecky prosadili už v 17. minutě, ale tehdy ještě Vlahovićův zásah kvůli ofsajdovému postavení neplatil. Chvíli na to postihla Spezii nepříjemnost, neboť se jí zranil brankář Dragowski a toho nahradil Federico Marchetti. Zkušený brankář však po pár minutách pobytu na hřišti inkasoval. Kostićův centr se štěstím prošel k Moisesovi Keanovi a ten z první poslal "Starou dámu" do vedení. Spezia mohla v nezáživné první půli odpovědět, kdyby hlavičkující Gyasi mířil přesněji.

Z pohledu obou celků to nebyl úplně optimální první poločas, nicméně Juventus mohl být spokojenější. Trenér Allegri přesto udělal dvě změny a v 65. minutě vstřelili hosté druhý gól. Ángel Di María se rozhodl z hranice šestnáctky vystřelit a proti jeho přesně mířené střele k tyči se Marchetti natahoval marně.

Juventus se mohl definitivně uklidnit a kontrolovat nadějný stav. Spezia se sympaticky nevzdávala, prolomit obranu "Staré dámy" se jí ale nepodařilo. Hosty přitom dvakrát zachránil jistým zákrokem Perin - nejprve proti Gyasimu a v závěru i proti Nikolaovi. Juventus vyhrál 2:0 a posunul se už na sedmé místo tabulky, kdežto Spezia se drží těsně nad sestupovou propastí.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Empoli FC 1:1

19.02.2023 15:00

Góly: 85. Arthur Cabral - 29. Nicolò Cambiaghi

Hned po závěrečném hvizdu byla remíza zklamáním pro oba celky, protože Empoli dlouho ve Florencii vedlo a i když domácí pět minut před koncem vyrovnali, není to výsledek, se kterým před zápasem počítali. Empoli poslal do vedení Nicoló Cambiaghi a za Fiorentinu srovnal Arthur Cabral.

První poločas nakonec vyšel lépe hostujícímu Empoli, které se ve 28. minutě ujalo vedení. Do té doby se na hrací ploše nic moc neudálo, ale jedna povedená akce změnila ráz celého utkání. Nicoló Cambiaghi využil v šestnáctce dobré narážečky a přízemní střelou zaskočil brankáře Terracciana.

Fiorentina byla v prvním poločase blízko odpovědi a Antonín Barák dokonce dostal balón do sítě, jenomže VAR branku neposvětil a naopak jí neuznal. Následně to mohlo být o dva góly, kdyby Caputo lépe vyřešil samostatný únik na Terracciana. I na druhé straně nakonec nebyla uznána jedna branka, protože Caputo doklepl balón z ofsajdu.

Fiorentina po prvním poločase ztrácela a potřebovala zvýšit aktivitu. To se jí sice podařilo, ale k vyrovnávací brance to dlouho nevedlo. V 67. minutě pálil hodně vysoko nad Jonathan Ikoné a další náznaky šancí obrana Azzurri zvládla.

Empoli bylo ve Florencii blízko výhře, ale domácí nakonec přeci jenom vyrovnali. Pět minut před koncem nejprve Dodův centr skončil na břevně a odražený balón poslal hlavou do branky Arthur Cabral - 1:1. Viola by jistě brala raději tři body, ale čas na otočku už moc neměla a nakonec musela vzít za vděk remízu.

Více informací k zápasu

Salernitana Calcio - SS Lazio 0:2

19.02.2023 15:00

Góly: 60. Ciro Immobile, 69. Ciro Immobile (pen.)

Paulo Sousa na svou premiéru na lavičce Salernitany nebude vzpomínat úplně rád, protože před vlastními fanoušky prohrál, a navíc jeho tým nedal ani gól. S tím naopak Lazio nemělo problém, Immobile se prosadil hned dvakrát.

Salernitana toužila překvapit favorizované Římany, kteří byli v základní sestavě ochuzeni o pilíř středové linie v podání Sergeje Milinkoviće-Saviće. Místo něj v záloze figuroval Luis Alberto. Proti svému někdejšímu klubu se v domácích barvách postavil veterán Antonio Candreva, který chtěl Salernitaně pomoci ke třem bodům. Potěšil by tím nejen nového kouče Paula Sousu, který trénoval první soutěžní zápas. Jeho svěřenci se ale proti silnému soupeři herně spíš hledali.

Ve 28. minutě navíc málem inkasovali, když se s míčem u nohy probil až do zakončení zkušený záložník Matias Vecino, jehož následná rána byla tečována těsně vedle. Plno práce měl brankář Sepe i s následnou střelou Pedra Rodrigueze, který nakonec dokázal vyškrábnout mimo. Zasahovat musel ještě v první půli i brankář Ivan Provedel, kterého tvrdou ranou z rohu vápna pořádně protáhl Antonio Candreva.

I po změně stran bylo aktivnější Lazio, nicméně pořád se mu nedařilo střílet přesněji, a díky tomu tak vyjádřit svou převahu gólově. Povedlo se mu to až v 60. minutě. Adam Marušić sprintoval po pravé straně až do vápna a na zadní tyči oslovil Cira Immobileho, který prakticky nehlídán doklepl míč do sítě - 1:0 pro Lazio.

Salernitana nedokázala pořádně reagovat, takže neuplynulo ani devět minut a hosté vedli už o dva góly. Tentokrát jim ale Salernitana pořádně pomohla, protože Pirola pouštěl míč za sebe na brankáře Sepeho, jenž s tím ale nepočítal a byl u míče později než Immobile. Takže ho musel faulovat a sudí po nápovědě od VARu odpískal pokutový kop. Tu suverénně proměnil právě Immobile, Salernitana v tu chvíli už přestávala s body počítat. Definitivní tečku za utkáním mohl udělat Luis Alberto, jenže ten v závěru z penalty gól nedal!

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - US Lecce 1:2

19.02.2023 12:30

Góly: 87. Rasmus Højlund - 4. Assan Ceesay, 74. Alexis Blin

Držení míče, střely na bránu, střely celkem, všechno hrálo ve prospěch Atalanty. Jenže ani větší aktivita jí nepomohla ke třem bodům, protože Lecce ukázalo větší charakter a efektivitu. Korekce mladého talentu Rasmuse Winthera Højlunda ze závěru utkání nakonec nic neznamenala.

Atalanta byla doma jasným favoritem, byť Lecce nedávno dost potrápilo AS Řím a nejednoho většího favorita. Domácí se dostali do potíží velmi brzy, již ve čtvrté minutě. Gendrey našel krásnou nahrávkou Assana Ceesaye, který udělal s míčem pár kroků a krásnou ranou překvapil pozdě zasahujícího brankáře Juana Mussa.

Po vstřeleném gólu se Lecce pochopitelně trochu zatáhlo, ale zároveň se snažilo každou šanci využít na maximum. Atalanta se sice přestěhovala na útočnou polovinu, ale Lecce její hráče skvěle dostupovalo a nenechávalo jim moc prostoru. Po třiceti minutách si ale nedalo pozor. Do druhé vlny si naběhl obránce Maehle a krásnou ranou mířil na bránu, jenže Falcone předvedl skvělé reflexy a míč vyrazil!

V Bergamu bylo postupem času slyšet i bučení fanoušků, protože Orobici dnes zdaleka nehráli tak, jak jsou jejich příznivci zvyklí. Trochu radosti jim na rtech vykouzlil Ademola Lookman, jenže jeho gól nemohl kvůli ofsajdu platit, jak VAR také dokumentoval. Delší dobu jsme neviděli nic zajímavého, až v 74. minutě se po rohovém kopu Giallorossi dokázal prosadit úplně volný Alexis Blin a zvýšil na 2:0.

Ani tohle skóre nevydrželo. Obránce José Luis Palomino nejprve hlavičkoval jen těsně vedle a Rasmus Højlund byl o chvíli později už mnohem přesnější. O čisté konto připravil brankáře Falconeho snadno, protože mu vlastně sám nahrál při laxním odkopu. Pro mladého střelce hodně snadná situace, se kterou si poradil, i když ho to vzhledem ke konečnému výsledku zas tak moc těšit nemohlo. Murielovu ránu z nastavení totiž Falcone skvěle vyrazil!

Více informací k zápasu

Inter Milán - Udinese Calcio 3:1

18.02.2023 20:45

Góly: 20. Romelu Lukaku (pen.), 73. Henrich Mchitarjan, 89. Lautaro Martínez - 43. Sandi Lovrić

Druhé místo v tabulce Serie A bude i po tomto víkendu držet Inter Milán. Nerazzurri doma splnili roli favorita a Udinese porazili 3:1. Jednoduché tři body to však nebyly, protože Inter vstřelil rozhodující branku až čtvrthodinu před koncem.

Inter už v tomto týdnu zasáhne do vyřazovacích bojů Ligy mistrů a před očekávaným střetnutím s FC Portem se potřeboval naladit proti Udinese. Zebry patří vždy k nebezpečným soupeřům a platilo to i v sobotu večer na San Siru.

Svěřenci Simona Inzaghiho vstoupili do zápasu aktivně a už po pár minutách se dožadoval pokutového kopu ve vápně padající Barellá. Sudí Dionisi však nechal pokračovat hru. O pár minut později ovšem musel zasáhnout. Křídelník Dumfries byl ve vápně jasně faulován Walacem a v tomto případě byla penalta v pořádku. Romelu Lukaku si ze značky pokutového kopu nebral servítky a tvrdou ranou tyči nedal Silvestrimu žádnou šanci. Inter se pak nechal vedoucí brankou trochu uchlácholit a před koncem prvního poločasu za to zaplatil. Ve vápně dostal spoustu prostoru Sandi Lovrić a přesnou střelou zařídil poločasový stav 1:1.

S poločasovou remízou byli samozřejmě spokojenější host. Inter přeci jenom o přestávce sáhl k jedné změně, když chybujícího Darmiana nahradil D'Ambrosio.

Domácí se ve druhé půli zlepšili, ale jeho tempo nabíralo na obrátkách postupně. V žádném případě se nedá hovořit o drtivé převaze. Zebry každopádně držely nerozhodný stav až do 73. minuty. Nejprve Džeka výborně vychytal Silvestri, avšak hned vzápětí střílel z hranice vápna a bez přípravy Henrik Mchitarjan, hostující brankář se přitom k tyči natahoval marně. Nutno podotknout, že vedení milánského celku bylo vzhledem k průběhu zasloužené.

Inter už vedení nepustil, naopak v závěru přidal pojistku. Argentinský mistr světa Lautaro Martínez na ni potřeboval dvě obrovské šance, konkrétně dva samostatné úniky na Silvestriho. V prvním momentu ho sice lobem přehodil, s ním však i jeho svatyni.

V tom druhém úprku už volil razantní střelu a z pohledu Nerazzurri udělal dobře. Silvestri neměl šanci zasáhnout, o vítězství Nerazzurri v tu chvíli už nikdo nepochyboval. Pět minut nastaveného času bylo jen formalitou, po závěrečném hvizdu mohla propuknout modročerná radost. Inter udržel druhé místo v tabulce, naladil se dobře na Ligu mistrů, zatímco Udinese si v tabulce Serie A pohoršilo.

Více informací k zápasu

AC Monza Brianza - AC Milán 0:1

18.02.2023 18:00

Góly: 31. Junior Messias

Třetí soutěžní výhru v řadě zapsal AC Milán, a zdá se, že je definitivně z výsledkové krize venku. Rossoneri zvítězili na půdě nebezpečné, a nutno podotknout, že dobře hrající Monze 1:0, když jedinou branku vstřelil už v prvním poločase Junior Messias. I přes veškeré další šance to byl jediný zásah. Zlatan Ibrahimović do zápasu opět nezasáhl.

Po nejtěsnější výhře nad Turínem i v Lize mistrů nad Tottenhamem čekal obhájce italského titulu výjezd do Monzy. Nováčkovi se nezvykle daří, dvakrát například porazil Juventus.

AC Milán ale chtěl potvrdit vzrůstající formu a získat tři body. Monza však začala nebojácně a milánským pořádně přitápěla pod kotel. Už ve 2. minutě musel Tătăruşanu zasáhnout proti zakončení Ciurriy. Zahrozili i milánští, konkrétně Leao zaťukal na brankovou konstrukci. Milánští pak převzali iniciativu, a nejprve Díaz a po něm navrátilec do sestavy Tomori ještě Di Gregoria nepřekonali, ovšem o chvíli později zamířil přesně k tyči Junior Messias. AC Milán tak v Monze vedl.

Ta v závěru poločasu ještě přidala, vyrovnání se nicméně nedočkala. Domácí celek dokonce strhl držení balónu na svojí stranu, jenomže AC Milán hrál zkušeně. V 57. minutě odmítl pojistit vedení Theo Hernández, jenž po svém typickém průniku přeloboval Di Gregorie, každopádně balón do sítě nezamířil.

Nedopadlo to ani po dravém průniku Leãa, tady musel Di Gregorio vyrážet. Monza byla pořád v kontaktu a čtvrthodinu před koncem sahala po vyrovnání. Po střele Ciurriy se Tătăruşanu natahoval marně, milánské přitom nakonec zachránila tyčka.

Utkání bylo otevřené až do závěrečných minut. Rossoneri měli ještě jednu obrovskou šanci vedení pojistit, ovšem Giroud ani De Ketelaere změť těl na brankové čáře nepropálili.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Bologna FC 1:2

18.02.2023 15:00

Góly: 68. Abdelhamid Sabiri (pen.) - 27. Roberto Soriano, 90. Riccardo Orsolini

Sampdoria Janov prodloužila trápení na vlastním stadionu a nevyhrála ani proti Boloni. Už to vypadalo, že se na Luigi Ferraris budou dělit body, ale výhru Rossoblu vystřelil v nastaveném čase Riccardo Orsolini.

"Námořníci" dál hazardují s účastí v Serii A pro příští rok a po další porážce zůstávají v sestupovém pásmu. Sampdoria je s pouhými jedenácti body předposlední.

Sampdoria se pokusila na svého soupeře vlétnout a aktivní hrou si vytvořit šance, jenomže branku se jí vstřelit nepodařilo. Naopak, ve 28. minutě práskl ze střední vzdálenosti do balónu Roberto Soriano a Boloňa na Luigi Ferraris vedla. Kaňkou na prvním poločase však byla ztráta Stefana Posche, který musel kvůli zranění střídat.

"Námořníci" nepředvedli vlastně vůbec nic a Dejan Stanković se o přestávce rozhodl pro trojí střídání. Výsledkem byla větší územní převaha a v 66. minutě i vyrovnávací branka. Lucumi fauloval v pokutovém území Gabbiadiniho a sudí Massimiliano odpískal penaltu. Abdelhamid Sabiri zvolil střelu doprostřed branky a uspěl.

Sampdoria byla po vyrovnávací brance při chuti a za chvíli mohla výsledek otočit. Boloňa se totiž dopustila dalšího faulu uvnitř šestnáctky, ale tentokrát Abdelhamid Sabiri neuspěl. Skorupski mu vystihl směr střely a udržel průběžnou remízu.

Byl to klíčový moment celého zápasu, protože Sampdoria nakonec jeho závěr nezvládla. Riccardo Orsolini v poslední minutě parádním obstřelem překonal Audera a rozhodl o vítězství Boloni 2:1. "Námořníci" si musí na první domácí výhru ještě počkat.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - SSC Neapol 0:2

17.02.2023 20:45

Góly: 12. Chviča Kvaracchelija, 33. Victor Osimhen

Vedoucí Neapol je k nezastavení a dál pokračuje ve své vítězné sérii. Partenopei si tentokrát v předehrávce kola poradili se Sassuolem, které porazili díky brankám Chviči Kvaraccheliji a Victora Osimhena 2:0. Z drtivého náskoku se tak jejich konkurentům nic ukrojit nepodaří.

Sen o zisku mistrovského titulu je zase o něco blíž. Neapol nedovolila na Mapei Stadium žádné drama a za dalšími třemi body vykročila sebejistě už v prvním poločase.

Defenzíva Neroverdi vydržela neinkasovat jen dvanáct minut, než si navedl balón ke střele Chviča Kvaracchelija a střelou po zemi k tyči zaskočil Consigliho. Sassuolo mohlo přispěchat s okamžitou odpovědí, kdyby Laurienteho zakončení neskončilo s přispěním Rrahmaniho teče na brankové konstrukci. V tomto směru se hosté nenechali zahanbit a i oni pálili do tyče. Ve 26. minutě se tak stalo po ráně Osimhena. Znovu to tedy byla dvojice Kvaracchelija - Osimhen, která činila obraně soupeře obrovské problémy.

A stačilo dalších pár minut a Victor Osimhen zvýšil na 2:0. Nigérijský útočník hraje v životní formě, ačkoliv bráněn a v úhlu dokázal překvapit domácího brankáře. Osimhen měl i další šance a hlavou například rozvlnil jen boční síť. Sassuolo mělo před koncem prvního poločasu šanci snížit a dostat se na dostřel jediného gólu, jenomže Laurienteho gól nakonec kvůli ofsajdu neplatil. Celou situaci potvrdil VAR a Neapol si tak dál hýčkala dvoubrankový náskok.

Po změně stran už se žádný z aktérů nedokázal střelecky prosadit, což ze všech nejméně vadilo Neapoli. Neznamená to, že by šance nebyly. Deset minut před koncem vystrašil Mereta nebezpečnou střelou těsně vedle Emil Ceïde a v nastavení nebyla pro změnu uznána branka Neapoli, protože centrující Lozano stál v době přihrávky v ofsajdu. Partenopei ukořistili další tři body a dál neohroženě kráčejí za ziskem mistrovského titulu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
23
20
2
1
56 : 15
62
2
Inter Milán
23
15
2
6
44 : 27
47
3
AS Řím
23
13
5
5
30 : 19
44
4
AC Milán
23
13
5
5
39 : 30
44
5
SS Lazio
23
12
6
5
39 : 19
42
6
Atalanta Bergamo
23
12
5
6
42 : 26
41
7
Juventus FC
23
14
5
4
36 : 17
32
8
Bologna FC
23
9
5
9
30 : 33
32
9
Turín FC
23
8
7
8
24 : 25
31
10
Udinese Calcio
23
7
9
7
31 : 28
30
11
AC Monza Brianza
23
8
5
10
28 : 31
29
12
Empoli FC
23
6
10
7
22 : 29
28
13
US Lecce
23
6
9
8
24 : 26
27
14
ACF Fiorentina
23
6
7
10
24 : 30
25
15
US Sassuolo
23
6
6
11
26 : 35
24
16
Salernitana Calcio
23
5
6
12
25 : 44
21
17
Spezia Calcio
23
4
7
12
19 : 39
19
18
Hellas Verona
23
4
5
14
20 : 34
17
19
UC Sampdoria
23
2
5
16
11 : 38
11
20
US Cremonese
23
0
9
14
17 : 42
9

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (61)

Přidat komentář
Slavia10

Spalleti tohle už musí vyjít, tolikrát to měla Neapol blízko, ale až Spalleti je ten co to opravdu dokáže

Reagovat
Šimon Dvornik

Vždyť je to naprostý magor.

Reagovat
Šimon Dvornik

Zkurvil to v Interu, teď to kurví v Neapoli. Kokot.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
smazaný uživatel

To už teď nejde zkurvit, museli by přijít současně o Kvaru i Osimhena na čtvrt roku a i tak mají na lávce hráče, kteří by hubenější výhru vytřískali. Pokud někdo z té další čtverky (nemohu ani říci pronásledovatelů) neudělá šňůru 15 výher, může Neapol klidně prohrávat ob zápas. Úplně bohatě jim stačí "držet krok" s ostatními, tj. kolem 2 bodůů na zápas, což bývala dříve spíš hranice Ligy Mistrů.

Reálně možná ještě dvakrát třikrát prohrají, ztratí pár bodů za remízy v zápasech kolem evropských pohárů a sezonu zakončí kolem 90 bodů, samozřejmě s titulem.

A Inter byl dost pokurvený i bez něj.

Reagovat
Rudy

Hlavne zadne zraneni! Ligu staci v klidu kontrolovat naskok. Doufam, ze prenesou formu do LM a budou slusne reprezentovat calcio. Aspon semifinale snad zvladnou.

Reagovat
Lech

Reagovat
Šimon Dvornik

Nebyl, doufám, že Inter zvítězí v lize, a hotovo.

Reagovat
Šimon Dvornik

Já bych všechny hráče vzal do Interu, který nebyl pokurvený bez Spallettiho, prostě ať Neapol nemá hráče a přepustí Interu titul. Neapol zasraná.

Reagovat
Lech

Zahrej si jeste fifu, treba za inter, nachystej si veci do skoly a spat!

Reagovat
Martin9719

Tak tohle jsem teda vůbec nepochopil, hlavně s těmi hráči a Spallettim.

Reagovat
PP

a jak by sis to představoval, že se to tak udělá?

Reagovat
10

konečně fanoušek Interu, co tady trošku zvedne jejich úroveň

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Konečně důvod proč chodit do diskuzí části SA

Reagovat
Largo

Reagovat
Salfovic

Další KO

Reagovat
Šimon Dvornik

Dejte Neapoli rovnou Scudetto, i když pro mě je vítězem Inter.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vaala

Komentář prostoduchého klikače a neaktivního "člena"...

EF sleduji už opravdu dlouho, ikdyž jsem toho moc do komentářů nepřidal. Chápu, že web neživí těch několik pořád opakujících se jmen v komentářích u různých ligových soutěží a pohárů, ALE možná i kvůli nim sem chodí ta drtivá většina navštěvujících tento web. To, že někdo přestoupil nebo se vyjádřil k aktuální situaci v týmu, který mě zajímá, sem opravdu nechodím. Informaci vím už dlouho, ale rovnou rozklikávám komentáře a o tom to tu vždy bylo. Těch několik desítek až stovka přispívajících je / byla pro mě vždy srdcem tohoto webu. Je na zamyšlenou pro ty "nahoře" jestli je tohle správná volba. Pojďte prosím vyjádřit svůj názor se změnou, ikdyž je malá šance, že by to něco změnilo..

/

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Bakary3

A jak píše někdo níž, na telefonu vidím jen 15 týmu tabulky a abych viděl, kolik má kdo bodů, musím posunout doprava.

Jo, pak zas nevidím umístění...

Fakt super práce, nový, moderní, user friendly, responzivni

Jde už rozbalit profil, ale když ho chci svalit, už ten login aktivní není a zavíráme křížkem jak před 20 lety.

Když chci vyjet z článku zpět, musím zpět dát aspoň 2x, když jsem psal komentář, tak ještě víckrát.

Vše je tu nepříjemný, nepřehledný a neuvěřitelně otravný.

Díky za tyhle komentáře i těch, kteří sem třeba chodili spíš jen číst... Ať se trošku chytí za pusu, tohle se nedá

Reagovat
PP

s tímto nemůžou přijít natvrdo a vypnout starý.. Byt každou návštěvou jim vlastně dáváme za pravdu..

Reagovat
Bakary3

No, co jsem tak četl, tak to má spoustu uživatelů jako já - chodím sem spíš z nostalgie a doufám, že se tu hodně věcí změní. Už tu skoro nečtu, protože je mi tu vše šílene nepříjemný, sem tam napíšu koment, ale jestli sem chodím tak z osminy co předtím?

Nakonec, na počtu komentu pod články je to vidět.

A jestli to tak bude pokračovat, bude ef dalším tuctovým webem bez přidány hodnoty, pak fakt nevím, čím chtějí koho zaujmout.

Reagovat
Lech

Reagovat
herbage

člověk si tady přijde jak někde na fotbalportale Ti maj taky moderní web a prázdné diskuse

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
81Tomas

Mam to uplne stejne jak ty

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem buď jediný blbý co to pochopil, tak, že chceš po lidech vyjádření těmi palci jako komu se ta změna líbí ať dá palec nahoru a komu ne tak dolů, anebo jsou tady s tím všichni spokojení.

Reagovat
Salfovic

Ne, jsi jedinej, kdo to pochopil spráně

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Kily

kdyby sem kvůli nim chodila ta drtivá většina, tak mají články přes pět tisíc zobrazení...

Reagovat
GabrielBatistuta

Pockej. At maji clanky zobrazeni kolik chtej, tak nepoznas, jestli to dotycny uzivatel otevrel kvuli clanku, nebo kvuli diskuzi, ne?

Reagovat
exot12

Oceňujem, že sa vrátila logika a už je tu zápas, tabuľka, diskusia a nie sú tu expresky

Ešte by som sa skúsil pohrať s veľkosťou tabuľky, aby sa zobrazovala celá tabuľka bez posúvania, ale to ako prioritu nevidím

Bude tu fungovať dark mode?

Reagovat
ratusek

ty vole vždyt je naprosto šílený, že na PC nevidím celou tabulku

Reagovat
kvido17

Reagovat
Remt

to by mě ani tak neštvalo, mnohem víc wtf mi přišlo když jsem si na telefonu pročítal diskuze a když na sebe dva lidi mezi sebou začali reagovat tak u baj voko 6. komentu jsem přestal vidět jméno dotyčné osoby a u osmého jsem neviděl jméno ani komentář. To mi trochu vadilo

Reagovat
ratusek

Hele já sem na mobilu chodím už jen vyjímečně a do diskuze už vůbec. Na mobilu to je nepoužitelné, nevidíš tabulky, nevidíš diskuzi. složitě zjišťuješ nové komentáře atd.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Proč se jméno Kvicha překládá? Mě to přijde jako absolutně zprasené když to čtu na českých webech....

Jinak teda Neapol válec! Zase a znovu. Kvicha, stejně jako Victor je prostě vymykají. Oba jsou neskutečně silní a schopní a jen doufám, že nebude hned výprodej. Tato spolupráce může přinést hodně dobrého v obraně měli slabší chvilky a s tím hodně štěstí

Reagovat
Shevchenko

Nic se nepřekládá, je to pouze přepis z Gruzínského písma do češtiny.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Díky za info, pořád ale mám raději Khvicha Kvaratskhelia než ten překlad

Reagovat
Šimon Dvornik

Zkurvil to v Interu, teď to kurví v Neapoli. Kokot.

Reagovat
Lech

Co ti ojel mamu?

Reagovat
I*M

Dyť to psal před 7 ráno. Tam budou tak 4 promile

Reagovat
madridcan

Takže ojel svoju mŕtvu mamu

Reagovat
Savi

Spíš tatu

Reagovat
smazaný uživatel

Na tyčky 1:1, před Kvarou couvalo 5 hráčů 30 metrů, a Consigli by měl pověsit rukavice na hřebík za ten gól od Osimhena, ale tak se kráčí pro titul, co na to říct.

Vůbec jsem si nevšimnul hostování Bajramiho Snad se tam nakopne zase, zajímala by mě částka výkupu, nikde se o ní nepíše. Třeba je to příprava na odchod Fratessiho do Říma

Reagovat
GEGE

Do ideálu to má furt daleko a v Londýně tohle stačit zdaleka nebude ale už jsou tam vidět aspoň z části ty prvky o kterých sem psal minule. Thiaw opět famozní s ním je ta obrana jinde. Ta šance CDK to už je totalní trolling...no nic počítáme s tebou příští sezonu Charles.

FORZA MILAN!

Reagovat
1899-1995

Thiaw je hlavně skvělej ve vzduchu, to té obraně hodně chybělo. Messias sice gól, ale ta pravá strana celkem hořela.

Smíšené pocity mám z Origiho, jako do mezihry není úplný kopyto, ale gólový není vůbec, navíc nesbírá vysoké míče. Kam s ním?

Reagovat
GEGE

Origi nebyl gólový nikdy navíc ten jeho IP status je šílený...proto jsem ho nechtěl ale nebyly prachy tak hold nezbylo moc jiných variant...

Reagovat
Kapřík

Na lávku. A doufat, že se někdy ukopne a nezraní.

Reagovat
AC.Milan

Vyrovnat Monza na 1:1 tak píšu ať už sbalime CDK kufry…místo zvýšení na 2:0 se pak bát zase o výsledek…už mi s nim pomalu dochází trpělivost, sebevědomí na bodu mrazu, potom jak tam zavazel ještě Tomorimu v nastavení no hlavní 3 body aspoň ze tak

Reagovat
cortan

Vorlicky

Reagovat
osobnostx

Hlavně ať mu slouží zdraví...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele