Dnes Středa - oblacno 18°C
Zítra Čtvrtek - polojasno 22°C
Středa 22. 5. 2024
Svátek má Emil
Pražské drby
Co se v Praze povídá
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
ByznysKomerční sdělení

innogy zlevňuje pod cenový strop i elektřinu

Po zemním plynu dodavatel energií innogy zlevňuje pod vládou stanovený cenový strop také dodávky elektřiny. V rámci nového podstropového produktu Start 15 innogy nabízí nižší ceny elektřiny na 15 měsíců. Nový ceník začne platit od 1. března.

Nově innogy nabízí dodávky elektřiny za 4750 korun za megawatthodinu v nejběžnějších distribučních sazbách D01d a D02d, tedy pro běžné využití elektřiny v domácnosti na svícení a provoz standardních domácích elektrospotřebičů.

„Zákazníci se tak dostanou pod cenový strop o dvě stě padesát korun. Nabídka platí pro nové i naše stávající zákazníky, kterým aktuálně končí fixovaná smlouva a podepíší smlouvu od prvního března. Stejně jako u dodávek plynu volíme férový přístup a nabízíme pouze smlouvu na kratší období, u elektřiny je to konkrétně na patnáct měsíců. Pokud za rok cena ještě klesne, zákazník se opět dostane k výhodnější nabídce,“ říká David Konvalina, ředitel innogy pro maloobchod a marketing.

Na podstropové ceny se také mohou těšit i zákazníci, kterým bude končit smlouva v nejbližší budoucnosti. Pro ně innogy připravuje také snížení ceny elektřiny. Nové ceny a podmínky tzv. prolongací představí v nejbližších dnech.

Aktuálně innogy zajišťuje dodávky elektřiny pro více než 600 tisíc zákazníků, což z innogy dělá čtvrtého největšího dodavatele elektřiny v Česku. Celkově innogy dodává plyn a elektřinu pro 1,8 milionu zákazníků.




Praha 15 získala dotaci z Operačního programu Jan Amos Komenský

Včera v 07:13

Praha 15 získala dotaci z Operačního programu Jan Amos Komenský na realizaci projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území správního obvodu Praha 15 – MAP IV.

Nový cirkulární spot Sto•re v Holešovické tržnici představuje disrupci v nakupování

16. května 2024 ve 12:34

V nově otevřeném cirkulárním obchodě Sto•re je normální STOkrát REcyklovat. Podle jeho tří hlavních zakladatelek je přirozené nenakupovat pořád nové. Pražané tak mají možnost pořídit si kurátorovaný nábytek, opravenou elektroniku, nádobí, předměty běžné denní potřeby i zachráněné pokojové...

Projekt Biometan získal ocenění Sustainability Star

13. května 2024 v 10:43

Projekt „Biometan – Využití kalového plynu na ÚČOV Praha“, který realizovala společnost Česká voda – MEMSEP ze skupiny Veolia pro Pražskou vodohospodářskou společnost v roce 2023 sbírá ocenění za oceněním. V březnu byl projekt jmenován Vodohospodářskou stavbou roku v kategorii do 50 mil. Kč za...

Divadlo Gong nabízí své prostory k pronájmu

29. dubna 2024 v 09:13

Vysočanské Divadlo Gong – kulturní a vzdělávací společenské centrum Prahy 9 – je příspěvkovou organizaci deváté městské části. Nabízí návštěvníkům nejen představení divadelních souborů z Prahy a okolí, ale i hudební vystoupení různých žánrů včetně pravidelných jazzových...

Tesco spustilo kampaň Žijeme hokejem

27. dubna 2024 v 06:58

Tesco, oficiální sponzor Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024, spouští očekávanou kampaň spojující svět hokeje se světem maloobchodu. Pod sloganem „Žijeme hokejem“ nabízí zákazníkům šanci stát se součástí velkého hokejového dobrodružství.  

Další články
Nahoru