Aktuality

Setkání organizací k přípravě Elektronické evidence členské základny

Porada (ilustrační foto Shutterstock)

Od některých členů našich členských organizací jsme zaznamenali poptávku po vývoji elektronické evidence členů. Rádi bychom proto uspořádali setkání, kde bychom si definovali, jaké mají vaše organizace potřeby, kdo z vás plánuje vývoj vlastního systému apod. Jako jedna z možností se nabízí vyvinout vlastní systém, který by vyhovoval více organizacím a tím dosáhnout finančních úspor. Cílem je vyvinout univerzální platformu, kde by bylo možné spravovat vlastní členy, evidovat u nich členské příspěvky, vytvářet akce, spravovat jejich účastníky, případně umožnit členům přihlašování na akce, dále pak např. vyúčtovávat vnitřní dotace spolku a mnohé další.

Pokud právě vaši organizaci toto zajímá, zveme vás na setkání v pondělí 20. března v 15:00 do kanceláře ČRDM (Senovážné náměstí 24, Praha 1). Akce se můžete zúčastnit rovněž online. Odkaz zašleme přihlášeným zájemcům.

Pokud se akce budete účastnit, zaregistrujte se, prosíme, v online registračním formuláři.

Pokud byste o systém zájem měli, ale termín vám nevyhovuje, napište Tomášovi Hurtovi (tomas.hurt@crdm.cz). Určitě bude možné se na vývoji podílet i bez účasti na prvním setkání.

Napsal: Marek Krajči