Rekordně rychle vyprodaný Ples Sobje by MUMM byl opět výjimečný

Již po čtvrté Ples Sobje by MUMM nabídl hostům nezapomenutelný večer, kde byl každý host jeho součástí. Dekadentní surrealistický bál a party v jednom zval tentokrát hrdinské alter ego na noční radovánky do kulturní křižovatky Vzlet v Praze. Akce známá stanovením tematicky zajímavého dress codu, který musí být včetně masky dodržen, letos nabádala ke kreativitě, kde základem bylo minimalistické tuxedo a prezentace vnitřního (super)hrdiny. Atmosféru večera podtrhly červené skleničky s exkluzivním šampaňským MUMM, jako nedílná součástí atraktivní party.

Scénografie čtvrtého ročníku byla pod taktovkou studia Palma de alma ve spolupráci s již pro Ples Sobje rezidenčním digitálním studiem Lunchmeat. Palma de alma založily Magdaléna Vojtěšková a Viktorie Laláková. Obě vystudovaly K.O.V. ateliér pod vedením Evy Eisler na UMPRUM v Praze. Jejich tvorba balancuje na hraně krásy, funkčnosti a osobitém výrazu a je založena na silných osobních vzpomínkách a vyprávění příběhů s typickým smyslem pro humor a formální poezií. Letošní prostor Plesu Sobje by MUMM pojaly autorky ve stylu slavných hollywoodských “pool parties” 70. let. Právě tehdy se v Hollywoodu začínaly rodit filmy nejen s hrdinskou tématikou a svět tehdejších hereckých hvězd, filmařů nebo jiných vlivných hrdinů se mimo plátno často točil právě kolem večírků u bazénu. Bazén, palmy, slunce nebo drinky jsou synonyma i pro studio Palma de alma, a všechna tato slova odráží samotná instalace. Návštěvník – hrdina byl součástí privilegované “pool party”, tentokrát v Praze. Hned při příchodu do objektu se ve foyer rozprostíral boulevard lemovaný palmami. V hlavním sále probíhal nekončící západ slunce a chill-out zóna evokovala bazén.


Skvělá atmosféra panovala i díky atraktivnímu programu, který Ples Sobje by MUMM vždy nabízí. Akci zahájila nová tvář scény dýdžejka SILV. Následovaly zasněné tóny, energické vystoupení a ojedinělá atmosféra talentované zpěvačky Aiko, která k akci uvedla: „Ples Sobje jsem měla v povědomí už dýl a vždy mi to přišlo moc cool! Je to akce se skvělým nápadem, která má styl a zajímavý program, nic podobného jsem v Čechách neviděla. Měla jsem tedy velkou radost, když jsem byla oslovena na vystoupení a společně s mým bubeníkem jsme začali připravovat hybrid našeho kapelního a DJ setu. Nedílnou součástí je samozřejmě i outfit, baví mě, když si pro akci můžu vyhrát se stylingem. Outfit jsem vymýšlela sama a inspirovala se renesančními sochami.“ Všichni nedočkavě čekali na vystoupení Jakuba Stracha aka NobodyListen, který ve svých setech nejraději kombinuje progresivní elektronickou hudbu s rapem. Velký potlesk si vysloužil unikátní live set spojující rap Vladimira 518 a elektronické beaty producenta a DJe Manipulatora 01. 

V sále evokujícím západ slunce se leskly skleničky se šampaňským MUMM a atmosféru dokresloval do červené barvy nasvícený jakoby nekončící bar MUMM.MUMM je výjimečné šampaňské a velmi unikátní značka, která se dlouhodobě spojuje s exkluzivními a progresivními událostmi z oblasti módy, umění
i kultury. Pečlivě a cíleně vybíráme ty, které podtrhují ducha i hodnoty značky. Oslavujeme každé úsilí
o pokrok, vykročení svou vlastní cestou a odhodlání vydat se novým a neobvyklým směrem. Vše řečené vystihuje akce Ples Sobje. Spolupráce s Ivou Burkertovou a týmem Plesu Sobje je velmi kreativní a je nám potěšením být součástí jedinečného večírku, který jednoznačně udává trend a inspiruje,“
říká za Jan Becher Pernod Ricard Dagmar Rychterová.

Premiérově byl v rámci akce k dispozici Ples Sobje Ateliér s profesionálními make-up artisty pro ještě větší umocnění originálních outfitů. Zakladatelka Plesu Sobje Iva Burkertová k celé akci uvádí: „Nabádáme ke kreativitě, k překračování komfortních dennodenních konvencí. Fantazii se meze nekladou, lidé si užívají nejen Ples Sobje by MUMM, ale náš cíl je, aby si užívali i přípravu na něj. 

Atmosféru večera divákům nabídla i CNN Prima NEWS. „Ples Sobje by MUMM je exkluzivní událost a my jsme velmi rádi, že můžeme být součástí takto výjimečné a dekadentní show. Díky tomu máme možnost divákům zprostředkovat emoce, které člověk zažije jen na této skvělé party,“ uzavírá šéfeditorka společenské redakce Zuzana Brzáková. 

You may also like...