Můj čas na kafíčko

Je kráska Michelle Hansen svému partnerovi opravdu věrná?

Jednou z hvězd nekonečného seriálu Ulice je také atraktivní herečka Michelle Hansen (31).

Představitelka Skyler nahradila ve své roli herečku Saru Sandevu (25) a zatím to vypadá, že si ji diváci oblíbili. A i jí se v Ulici líbí, dokonce natolik, že se šušká, že má něco se svým kolegou. A to i přesto, že je už devět let zadaná a randí s jistým, mediálně úplně neznámým, Tomášem Navrátilem!

Herec Tomáš Navrátil.

Co má tedy s kolegou?

Už dlouho se spekuluje, že má hodně blízko ke svému seriálovému partnerovi Matyáši Valentovi (26). S tím již natočila mnoho vášnivých a intimních scén. A jelikož na nás v redakci působí velmi realisticky, tak si říkáme, jestli si to náhodou ti dva nenatrénovali v soukromí.

Herci si prostě někdy nemohou pomoci a začne to mezi nimi jiskřit. A nic moc s tím nejspíš neudělá ani její partner Tomáš Navrátil.

Kdy přijde žádost o ruku?

Tím spíš mnoho šancí nemá, když se podle našich informací ještě ani neodhodlal si svou krásnou partnerku pojistit. Po devíti letech vztahu se nenabízí jen zasnoubení, ale klidně i rovnou svatba.

Nevypadá to ale, že by ti dva něco takového v dohledné době plánovali. Podle nás v redakci by si ale rozhodně měl pospíšit, nebo mu ji někdo přebere. A nemusí to být jen kolega z Ulice, ale klidně i někdo úplně jiný.

Na sociálních sítích má spoustu ctitelů

Stačí se podívat na sociální sítě, kde má Michelle Hansen čím dál úspěšnější profil. A dokonce jí někteří rovnou vyznávají na dálku lásku. „Miluji tě, jseš tak nádherná,“ napsal jí jeden odvážný muž na internetu.

Někteří další sledující ji zase nabádají, aby přesedlala na modeling. S tím už Hansen nějaké zkušenosti má, ale prý se chce soustředit čistě na hereckou kariéru.

Rozhodne se pro kariéru přes postel?

A pokud nějakou modelingovou nabídku někdy přijala či přijme, bude to vnímat jako přivýdělek. A jelikož o sobě říká, že je cílevědomá a umí si jít za svým, určitě má šanci. Doufejme ale, že nepůjde takříkajíc přes mrtvoly a třeba jednou nezjistí, že nejjednodušší cestou je takzvaná „kariéra přes postel“.

Pravda je, že svým sex-appealem jistě bude lákat spoustu režisérů, aby ji dostali do postele, a to za protihodnotu ve formě nějaké zajímavé role. Uvidíme tak, čeho všeho v budoucnu Michelle Hansen dosáhne, a od čeho dá raději ruce pryč.

Pravda ale je, že u nás její kariéra zatím začíná a není vůbec jisté, že ji zrovna role v Ulici, ačkoli poměrně velká, zásadně posune v její kariéře. Uvidíme tedy, jak to s ní nakonec dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden