UPOZORNĚNÍ: Od dnešního dne začala platit úplná uzavírka části ulice Husova v Žatci
Ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Žatecká radnice upozorňuje řidiče na aktuální dopravní omezení v části ulice Husova, a to v úseku kolem Regionálního muzea Žatec.

Rozhodnutím Odboru dopravně správních agend byla povolena v termínu od 06.03.2023 do 15.03.2023 úplná uzavírka v úseku od okružní křižovatky s ulicí Boženy Vikové-Kunětické/Komenského alej do křižovatky s ulicí Studentská, zároveň bude uzavřena propojka u zmiňované okružní křižovatky z ulice Boženy Vikové-Kunětické do ulice Husova (ostatní větve okružní křižovatky zůstanou bez omezení průjezdnosti). Důvodem dopravního omezení je výstavba přípojek inženýrských sítí pro bytové domy budoucího rezidenčního bydlení "U PARKU" v Husově ulici.

Objízdné trasy pro silniční dopravu:

ve směru jízdy od polikliniky k předmětné okružní křižovatce: z ulice Husova s odkloněním dopravy do ulice Svatopluka Čecha, dále ulicí Volyňských Čechů k okružní křižovatce u LIDLU a odtud ulicí Komenského alej k zpět k místu uzavírky u evangelického kostela

OPAČNÝ směr: od okružní křižovatky s ulicí Husova u evangelického kostela ulicí Komenského alej k okružní křižovatce u LIDLU, dále ulicí Volyňských Čechů, Studentská a zpět do ulice Husova.

 Po dobu předmětné uzavírky bude dočasně zrušena zastávka linkové veřejné autobusové dopravy "Žatec, sokolovna" na linkách dopravce UMBRELLA CITY LINES s.r.o. č. 562731 a Dopravní společnosti Ústeckého kraje, p.o., na linkách 562743, 562744 a 562745. Za tuto dočasně zrušenou zastávku bude využívána zastávka "Žatec, Volyňských Čechů SEPAP", která je umístěna v ulici Volyňských Čechů.

husova uzavírka

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru