Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.05. 2024
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Kláry Kolomazníkové

7. 03. 2023 | Televizní tipy
Česká zpěvačka, bývalá členka slavné dívčí skupiny Holki, se musela naučit žít s vážnou chronickou nemocí trávicího ústrojí. Jejím příběhem provází Petra Křížková. Režie Markéta Oddfish Nešlehová
(Premiéra)

Klára Kolomazníková je česká zpěvačka a bývalá členka populární dívčí skupiny Holki, která působila v původní čtyřčlenné sestavě od roku 1999 do roku 2003. Poté se dívky vydaly vlastní cestou.  Tři z nich se časem znovu daly dohromady, ale Klára Kolomazníková se již věnuje vlastní kariéře, přestože ne vždy se jí zcela dařilo.

13. komnata Kláry KolomazníkovéNěkolik let ale působila v Divadle Semafor a vydala 4 sólová alba. Ještě složitější to bylo v jejím osobním životě. Zamilovala se do muže, s nímž má dnes skoro 13letou dceru Valerii. Po roce se rozvedla.

Od té doby se soudila o alimenty. Navíc měla dlouhodobé problémy se zažíváním, na kterých měl bezpochyby svůj podíl stres. Několik let trvalo, než lékaři přišli na to, že trpí Crohnovou chorobou. Musela nakonec podstoupit i operaci střev.

Byla nucena upravit jídelníček, podstupuje velmi nákladnou biologickou léčbu, která ovšem jako jediná funguje. Výrazněji zhubla a dnes si musí dávat velký pozor, co a kdy sní.

Věří, že po absolvování léčby se její zdravotní stav upraví do stabilizované formy. A co by jejímu zdraví, včetně psychického, rozhodně prospělo, je, kdyby se objevil konečně ten pravý partner.


Pořad 13. komnata Kláry Kolomazníkové můžete sledovat

7.3. 2023 od 21:05 na ČT1!!



Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Kláry Kolomazníkové:

13. komnata Kláry Kolomazníkové
13. komnata Kláry Kolomazníkové
13. komnata Kláry Kolomazníkové
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !