Sleduj nás

Charles Oliviera vysvětlil proč se nikdy nepodívá na záznam zápasu s Makhachevem

Charles Oliviera vysvětlil proč se nikdy nepodívá na záznam zápasu s MakhachevemFOTO: UFC

Charles Oliveira si jde opět za titulem, ale na záznam svého zápasu s Makhachevem se nikdy nepodívá. Čím to? 

Většina bojovníků záznamy využívá proto, aby si zanalyzovala své chyby a poučila se z nich. „Do Bronx“ ovšem ví, že v přípravě na Makhacheva udělal vše potřebné, aby byl úspěšný. A přitom v zápase stejně zkameněl, a nakonec si odnesl jasnou prohru. 

Krátce po boji Oliveira řekl, že si potřebuje dát několik dní pauzu, a tak s Islamem odmítl okamžitou odvetu. Následně se však zmátořil a řekl, že si pro tu odvetu dojde. Neudělá v ní ovšem vůbec nic jinak. Pouze bude doufat, že tentokrát mu jeho plán vyjde. 


„Záznam bitvy s Makhachevem jsem doteď nezkouknul, protože si nechci připomínat, jak moc mě přejel. Já k tomu zápasu nemám žádné výmluvy, jelikož jsem na něj byl skvěle připravený, v životní formě, a stejně to dopadlo, jak to dopadlo,“ říkal Charles v pořadu The MMA Hour. 

„To je ten důvod, proč se ani nechci dívat na záznam. Není se tam z čeho učit. Nic mi nevyšlo. Tohle je jediný fight v mé kariéře, který si nikdy nechci připomínat. Islam byl lepší jak já naprosto ve všem, a to jsem se poctivě připravoval,“ zopakoval. 


„V každém případě jsem připravený si to s ním dát ještě jednou. Teď jdu na Beneila Dariushe a potom chci jít o titul. A až nadejde čas odvety, budu tím stejným Charlesem, jakým jsem byl vždycky. Nezměním do duelu s Islamem byť jen jedinou věc. Pokud při mně bude stát Bůh, tak teď už nezamrznu a snad se Islamovi vyrovnám,“ dodal Oliveira.


Další články