Toho Šíp v rámci Minipárty zpovídal do loňského jara, než Náhlovský zemřel. Pak bavič změnil koncepci. Přibral jiného parťáka, jenž se stal moderátorem pořadu.

V roli hosta

Nová sezona Minipárty začala 16. února v Jindřichově Hradci, do června pak Šípa a herce Jiřího Bláhu (36), který ho během večerů zpovídá, čeká ještě 15 zastávek. „Máme velký úspěch a dělá nám to radost,“ svěřil se nadšeně Šíp. „Jirka se stal de facto moderátorem a já odpovídám na jeho otázky, stejně tak i na otázky diváků,“ dodal.

Do pěti set

Ceny vstupenek na Minipárty se pohybují od 250 do 500 Kč. Záleží na městě a regionu. Nejbližší zastávkou bude pro oba pány ve středu 8. března Lomnice nad Popelkou, kde zůstává v prodeji desítka vstupenek. Například talk show v sále pro 400 lidí může vydělat při průměrné ceně vstupenky 350 Kč celkem 140 000 Kč. Po odečtení nájmu (většinou jde o cca 25 000 Kč - poz. red.) tak může Šípovi a Bláhovi zůstat za jednu zastávku cca 115 000 Kč, které si pak domluveným poměrem rozdělují. A to není za malý zábavný pořad vůbec malá částka!

Další turné

Pořadatelská agentura VM ART production kvůli úspěchu talk show už začala chystat podzimní turné. To by mělo začít 7. září v Plzni, dále bude pokračovat například do Ústí nad Labem nebo Sušice.

Video
Video se připravuje ...

Karel Šíp na pohřbu Josefa Aloise Náhlovského (†72): Emotivní slova o kamarádovi David Turek

Fotogalerie
41 fotografií