V novém společenském sálu hotelu Cascade budou tři miniplesy se známými zpěváky! Už máte lístky?
Společenský sál v Cascade. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Most - Leona Machálková, Hana Holišová nebo Václav Noid Bárta jsou hvězdy, které k poslechu i tanci vystoupí ve společenském sále hotelu Cascade (rekonstruovaná a nedávno znovu otevřená vinárna hotelu). Těšit se můžete na trojici miniplesů, které se budou konat pod názvem Saturday night (Sobotní noc).

První z miniplesů, který se v Cascade uskuteční, je naplánován na sobotu 11. března. Jeho návštěvníci budou moci poslouchat hudbu a tančit v rytmu písní Leony Machálkové, Big Bandu Zdenka Tölga nebo skupiny API Rock. Vstupenky k sezení (za 200 Kč) i stání (150 Kč) budou v prodeji v hotelu Cascade.

Další Saturday night se uskuteční 25. března, kdy se návštěvníci mohou těšit na Hanu Holišovou s kapelou a Couple of Sounds. V sobotu 8. dubna potom přítomné potěší svým zpěvem Václav Noid Bárta a po něm kapela 3D.

Prodej vstupenek začal v pondělí 6. února, lidé je mohou koupit v recepci hotelu Cascade a platit mohou hotově i kartou. Rezervace nejsou možné.


sobota 11. března 2023

  • Leona Machálková - oficiální stránky
  • Big Band Zdenka Tölga

sobota 25. března 2023

  • Hana Holišová
  • Couple of Sounds

sobota 8. dubna 2023

  • Václav Noid Bárta Official
  • 3D

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru