Šumperk.info

zataženo zataženo, 12°C

Dnes je úterý 21.5 a svátek má Monika

Aktuality:


Šestka otevírá dveře dokořán pro veřejnost

10. 3. 2023 v 11:35 - V sobotu 11. března 2023 otevírá od 9.00 do 13.00 hodin dveře pro veřejnost „Šestka“, Základní škola Šumperk. Pro návštěvníky budou připravené nejrůznější dovednostní aktivity.
FOTO: sumperk.cz
FOTO: sumperk.cz

„Svou zručnost si mohou děti vyzkoušet v keramické i školní dílněk, de si budou moci vyrobit domeček, jednoduché letadélko či bzukadlo, chybět nebude prezentace výuky angličtiny pomocí interaktivní tabule či zábavné testování připravenosti dětí na vstup do 1. třídy. Na své si přijdou i mladí výtvarníci,“ popsala program zástupkyně ředitele školy Radmila Lucová.

Se speciální pedagožkou proběhne ochutnávka FIE (metoda instrumentálního obohacení), koutek muzikoterapie slibuje relaxaci, v učebnách informatiky budou jezdit roboti a chemická laboratoř nabídne zábavné pokusy.

V hudebně proběhne zkouška pěveckých sborů Ptáčata a Ptáčátka, v přilehlých prostorách školní družiny si zájemci zahrají deskové hry. V gymnastické tělocvičně bude nachystána překážková dráha, ve velké tělocvičně pak různé aktivity s míči všech velikostí. Ve cvičné kuchyňce bude připraveno malé občerstvení a také testík na poznávání chutí a vůní.

„Zveme všechny od předškoláků po prarodiče, naše bývalé žáky i pedagogy,“ doplnila Radmila Lucová.

Den otevřených dveří na Šestce plakát


Autor: MÚ Šumperk Zdroj: https://www.sumperk.cz/cs/zivo...jnost.html

Reklama


Reklama

Komerční sdělení

Šumperk.info na Facebooku

Přidejte se k nám na facebooku.

Reklama

Reklama