Quentin Kokta je po mamince. Ornella Koktová ukázala snímek syna, který to dokazuje

Ornella Koktová se synem Quentinem
Ornella Koktová se synem Quentinem
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 16. 3. 2023

Podnikatelka a influencerka Ornella Koktová (29) se nikdy netajila svou vášní pro koně. Tuto zálibu si nyní vyzkoušel také její syn Quentin (9), kterého maminka zvěčnila v sedle. Pro ŽivotvČesku.cz před časem prozradila, že dokonce uvažuje o tom, že by pro své děti časem pořídila poníka, pokud je pohled na svět ze sedla také osloví.

Influencerka Ornella Koktová vlastní módní značku oblečení pro milovníky jezdectví. Sama také koně vlastní, a když jí to čas dovolí, ráda s ním tráví čas. Tuto krásnou zálibu nyní ukazuje také svému nejstaršímu synovi Quentinovi, kterého na koni nyní zvěčnila.

"Mí dva kluci. Quentin zatím krokuje, má strach z té výšky," vysvětlila na sociální síti Instagram v komentářích pod fotografií, kde její fanoušci chlapce chválili.

Ornella původně zvažovala k jezdectví vést svou dceru Lilinku (1), která je ale zatím maličká, a tak má ještě čas. "U Lilinky zatím čekáme, jak se to vyvrbí, jestli ji také nadchnou koně jako mě. V tom případě bychom časem pořídili poníka," prozradila pro ŽivotvČesku.cz Ornella Koktová s tím, že u malé holčičky je ještě brzy dělat jakékoli závěry.

Jak je ale vidět, možná právě našla následovníka v dívčině starším bratrovi. Ten se věnuje celé řadě dalších aktivit, jak nedávno pyšná maminka řekla redakci ŽivotvČesku.cz. ""On chodí na skauta, kde se hodně naběhá venku, a potom také lyžuje. Ještě to samozřejmě neumí úplně perfektně, ale rádi bychom ho v tom s manželem podporovali a více ho k tomu vedli," popsala pohledná influencerka, v čem vidí potenciál svého syna.

Ornella Koktová má s manželem Pepou Koktou (65) tři děti - nejstaršího Quentina (9), mladšího Svena (2) a dceru Lili (1). Rodina se nedávno přestěhovala za Prahu, aby měli dostatek prostoru a mohli všichni trávit čas venku. Sympatická maminka navíc oceňuje, že to má nyní blíž také ke svému koni.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.