InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Brunch Na Zavadilce – kulinářská akce amatérských kuchařů

    neděle 12.5 10:00 - Podskalí – Strakonice

  • Tomáš Kvapilík: Mozaika vztahů – společenská beseda

    neděle 12.5 19:00 - Kavárna Železářství U Šulců, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V Táboře hledají novou ředitelku nebo ředitele domova pro seniory. Pro odbor životního prostředí už vybrali

TÁBOR – Radní města Tábora rozhodli na posledním zasedání o nové vedoucí odboru životního prostředí. Janu Daňkovou k 1. dubnu vystřídá dosavadní vedoucí oddělení ochrany prostředí na tomto odboru Lenka Koubková. Jana Daňková měla na odboru životního prostředí smlouvu na dobu určitou po dobu zástupu bývalého vedoucího Jana Fišera. Ten byl uvolněn pro výkon funkce starosty obce Radenín, ale nyní už je v důchodovém věku a na městském úřadu podal výpověď. Na pozici vedoucího odboru životního prostředí proto bylo vyhlášeno výběrové řízení. Přihlásilo se pět uchazečů, nejlépe uspěla Lenka Koubková.

 

Město také vypisuje výběrové řízení na funkci ředitele nebo ředitelky G-centra v Táboře. „Stávající ředitelka Jaroslava Kotalíková už přesluhuje v důchodovém věku a rozhodla se ve funkci skončit. Proto jsme vypsali výběrové řízení, které má uzávěrku 3. dubna. O nástupci Jaroslavy Kotalíkové by měla rozhodnout rada města 15. května. Dosavadní ředitelka je připravena do konce pololetí pomáhat se zapracováním svého nástupce," uvedla táborská místostarostka Lenka Horejsková, která má v gesci sociální věci.

Pod G-centrum spadá nejen domov pro seniory a nové Alzheimer centrum, ale také azylový dům pro ženy a matky, pečovatelská služba a denní stacionář. Organizace má stovku zaměstnanců. Proto je v podmínkách výběrového řízení rovněž minimálně tříletá praxe ve vedoucí funkci.

V květnu také uplyne sedmileté funkční období jednateli Technických služeb Michalu Polaneckému. I zde město nyní vypíše výběrové řízení, v němž má stávající jednatel možnost svou pozici obhájit. Nové funkční období začne od 1. června.

Diskuse k článku - 5 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Vašek 

    Reagovat

     

    Ani se nedivím paní Kotalíkové, že končí, i když nemusí.

    Vloženo 18.3.2023 09:23:44

  • Úředník 

    Reagovat

     

    Jestli pak víte, proč dal pan Fišer výpověď, i když jako uvolněný starosta během svého mandátu nemusel? Pročpak za ním osobně dorazila delegace z radnice v podobě tajemníka a místostarosty? V Táboře se na radnici dějí zajímavé věci.

    Vloženo 18.3.2023 06:54:07

    • Mimi 

      Reagovat

       

      Aby dostali nástroj jak vyhodit Janu Daňkovou, to ví na radnici každej.

      Vloženo 18.3.2023 07:00:28

      • kubik 

        Reagovat

         

        Pavek manipulator nemohl rozdychat, ze ho poslala k vode. Tak na strelnici s tajemnikem ukuli plan. Normalni clovek by toto neudelal. Zenska sama na 2 deti. Tajemnik pokud je zvykly na urcity zivotni standard, ve strachu o sve misto bude poslouchat i rozkazy psychopata…Zvlast kdyz psychopatovi dala doma nuz na krk manzelka soudkyne.

        Vloženo 6.5.2023 10:52:37

        • kamil 

          Reagovat

           

          Pavek je tyran. Byl jsem nejednou svedkem toho, jak sebejiste lze, aby poskodil lidi, kteri se mu znelibili. Jeste se u toho tvari jsk spravedlnost sama. Kdo ho zna, vi. Zneuzije a pretoci vse, aby schoval zejmena svoje zlociny.

          Vloženo 30.5.2023 04:32:58

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace