Macaulay Culkin je už dvojnásobným otcem. Matkou je opět Brenda Song

Legenda filmu Sám doma Macaulay Culkin se stal podruhé otcem. Podle amerických zpráv dvaačtyřicetiletý herec a jeho snoubenka, herečka Brenda Song (34), přivítali své druhé miminko na Vánoce. 

Dvojici se narodil chlapeček, kterému dali jméno Carson. Kromě něj mají ještě staršího syna Dakotu, který se narodil v dubnu 2021. Snoubenci tuto novinku zatím nepotvrdili, ale informovalo o ní respektované americké vydání deníku Us Weekly

Když Brenda před dvěma lety porodila své první dítě, také se snažili tuto novinku utajit před světem. Když to nakonec potvrdili, vydali krátké prohlášení, ve kterém uvedli, že jsou „nadmíru šťastní“, že se stali rodiči. Dvojice je spolu už pět let a loni se zasnoubila.

Macaulay se proslavil v 90. letech jako Kevin McCallister ve filmu Sám doma a jeho pokračování Sám doma 2: Ztracen v New Yorku. Přestože vydělal miliony, štěstí v životě mu nepřinesly. Rozkmotřil se svými rodiči a tvrdil, že ho otec jeho zneužíval. Brenda je známá zejména jako hvězda Disney Channel. Macaulay se k herectví vrátil roku 2003 v kultovním filmu Party Monster a nedávno se objevil v American Horror Story.

Zdroj: Us Weekly