Herečka Veronika Freimanová přišla o maminku i tchyni. Dožily se úctyhodného věku

Herečka Veronika Freimanová (67) prožívá velice těžké období. Během krátké doby totiž přišla o dvě blízké ženy svého života. Není tomu tak dávno, co jí zemřela tchyně a teď přišla i o svou milovanou maminku.

Bolest a smutek, který aktuálně herečka a její rodina prožívá, se dá jen stěží popsat slovy. Každý, kdo přišel o milovanou osobu si dokáže představit to, co se odehrává v člověku, který někoho ztratil… Herečka Veronika Freimanová, kterou mohou diváci znát například ze seriálu ZOO, si vzala svého muže, architekta Vladimíra Boučka (67) v roce 2013. S jeho maminkou měla velice hezký vztah, který se za ty roky stále více budoval a prohluboval. Věra Boučková (†90) zemřela minulý rok v listopadu a pro herečku to bylo velice obtížné. Aby toho nebylo málo, tak o pár týdnů později nadobro odešla její milovaná maminka, kunsthistorička Milena Freimanová (†96), což hereččinu bolest ještě více prohloubilo.

Mohlo by vás zajímat: Veronika Freimanová netušila, že dělá konkurz do Hollywoodu. Lekla se a utekla

S maminkou byla v neustálém kontaktu

Herečka měla se svou maminkou moc hezký vztah „Maminku milovala, byla s ní v neustálém kontaktu a často ji navštěvovala v Praze na Pankráci, kde stará paní bydlela,“ prozradili deníku Aha! sousedé Veroniky a jejího manžela.

Milena Freimanová trpěla Alzheimerovou chorobou, ale byla se o sebe schopná starat až do poslední chvíle. „Potom, jak už to bývá, to šlo ráz na ráz. Dožila se ale krásného věku. Oni mají Freimanovi dlouhověkost v rodině dědičnou,“ sdělil anonymní zdroj. Veroničina babička se dožila věku 104 let a svou vitalitu si udržovala do konce života. „Možná by žila ještě déle, ale život už ji nebavil. Vzpomínám, jak se rozčilovala, když jí někdo po stovce přál k narozeninám ještě jednou tolik,“ sdělila v minulosti Freimanová.

Hereččina maminka Milena Freimanová byla také autorkou dvou knih. První z nich se jmenuje Povědomí tradice v novodobé české kultuře – Doba Bedřicha Smetany a druhá je poupravenou verzí skutečného deníku jejího otce a jmenuje se Přísaha – Deník legionáře Ladislava Preinigera. Zastřelili ho nacisté za činnost v odbojové organizaci Obrana národa, a to 1. října 1941.

Čtěte také: Veronika Freimanová odhalila recept na elixír mládí. Čemu vděčí za to, že nestárne?

Veronika Freimanová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka:

Odchod babičky byl těžký i pro vnučky

Tragédie pochopitelně zasáhla celou rodinu a bolest pocítily také Mileniny vnučky – Tereza (36) a Markéta (30). Obě dcery má Veronika Freimanová z prvního manželství s režisérem Jaroslavem Brabcem (68). „Měly babičku moc rády a pohřeb pro ně byl – stejně jako pro jejich mámu – krutý,“ popsal zdroj rodinné emoce. „Byla to skvělá, inteligentní ženská. Pracovala jako odpovědná redaktorka v Odeonu, kde redigovala knihy,“ zavzpomínali s úctou na adresu zesnulé Mileny.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.