InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Divadlo A.Dvořáka: Jentl – drama podle povídky I. B. Singera

    pátek 17.5 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Mustang Bluesride

    pátek 17.5 19:00 - Club Highway 61 Kijevská 1474, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Kohouti mají důležité vítězství v kapse! Vlček nasázel Vsetínu hattrick

Táborští porazili Vsetín 7:4. , Autor: Josef Janda

Táborští porazili Vsetín 7:4.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Extraligoví dorostenci HC Tábor odehráli ve čtvrtek odpoledne první zápas baráže o záchranu extraligy. Na domácím stadionu přivítali prvního ze tří soupeřů a proti Vsetínu udeřili díky Vlčkovi hned z první přesilovky v úvodní minutě. Domácí navýšili na dvoubrankový rozdíl a jejich rozlet přibrzdilo oslabení, z něhož Valaši v závěru periody bleskově snížili. Druhá třetina nabídla pětigólovou přestřelku, která se nakonec kohoutům vyplatila, jelikož si nesli do poslední části dvougólový náskok. Táborští mohli definitivně rozhodnout z přesilovky deset minut před koncem, jenže z vlastní početní výhody naopak inkasovali kontaktní gól. Při táborské přesilovce v závěru mohlo být ještě hůře. Vsetínský Filip Kovář ujel na gólmana Šrámka sám a ke štěstí celého Tábora jeho únik srovnávací brankou neskončil. Definitivní uklidnění přišlo na domácí hokejky až při vsetínské power-play. Vlček vstřelil svůj třetí gól a na led přilétl z táborského kotle slušný počet čepic. Třígólový Vlček mohl vsítit i čtvrtou branku, ale nakonec přihrál Dohnalovi, který zpečetil další trefou do odkryté klece táborské vítězství – 7:4.

 

Druhé z celkových šesti barážových utkání čeká kohouty už v sobotu po obědě v Litvínově, který dal dnes v souboji se Sokolovem jasně najevo, kdo patří do extraligy. Litvínovští rozstříleli soupeře z Karlovarska 8:0 a na sobotní souboj s Táborem budou jistě dobře naladění...

HC Tábor – VHK Robe Vsetín 7:4 (2:1, 3:2, 2:1), branky a nahrávky: 1. Vlček (Dohnal, Bouška), 14. Mohyla (Bouška), 25. Vlček (P. Pospíchal, Suchan), 27. J. Pospíchal (Hlavín, Dohnal), 31. Bačo (Bouška), 59. Vlček (P. Pospíchal, Dohnal), 60. Dohnal (Vlček) – 19. Koláček (Windegger, Pala), 23. Stodůlka (Frolo, Koláček), 28. Miklas (Kovář, Vlk), 50. Ostrčil (Stodůlka), rozhodčí Kohoutek, Maršálek – Král´, Augusta, vyloučení 2:5, využití 1:1, v oslabení 0:1, 250 diváků.

HC Tábor: Šrámek (Ferdus) – Honzík, Mašek, Bačo, Šťastný, Bouška, Jaroš, Céza – Vlček, P. Pospíchal, Suchan – Vrba, Němeček, Mohyla – J. Pospíchal, Hlavín, Dohnal – Křepelka.

VHK Robe Vsetín: Kroupa (27. Uhrin) – Sadílek, Stodůlka, Herman, Kučný, Zeťák, Kotrla, Pala – Bartoněk, Žárský, Ostrčil, Miklas, Koláček, Frolo, Drábek, Windegger, Kovář, Vlk.

V sobotu čeká na táborské dorostence nejtěžší soupeř barážové skupiny. Kohouti nastoupí v Litvínově a trenér Tábora Arpád Györi očekává ještě těžší utkání. „Musíme se v pátek řádně připravit, dnešní zápas vybruslit a rozebrat situace. Sice jsme měli v utkání se Vsetínem i špatné pasáže, nemáme však důvod být skleslí. Historie se neptá a do Litvínova jedeme se třemi body v tabulce," vyhlíží další bitvu trenér.

O ambicích pro zápas v Litvínově má Arpád Györi jasno. „Bude důležité přivézt alespoň bod. Sice nás čeká ještě pět zápasů, ale každý bod získaný na stadionu soupeře bude hrát roli. Litvínov je určitě nejsilnějším soupeřem, kterého v baráži potkáme. Vsetín hrál dobře a má šikovné útočníky, Litvínov na mě působí kompaktnějším dojmem, obzvlášť v obranné činnosti," dodal trenér Györi.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání Tábora se Vsetínem další podrobnosti.

Trenér Tábora Arpád Györi zhodnotí celé utkání a zmíní, jak byla důležitá rychlá vedoucí branka.

Střelec hattricku Dominik Vlček přiblíží své góly a promluví rovněž o kvalitách soupeře ze Vsetína.

Chybět nebudou ani informace z druhého barážového zápasu v Litvínově.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace