Město Louny ocenilo Jana Jíru. Slavnostní akce se zúčastnil i Zdeněk Svěrák
Foto: město Louny
Louny

Louny - Louňáka Jana Jíru, držitele ceny Český lev, ocenilo vedení města Loun při slavnostním večeru ve středu 22. března v Galerii Benedikta Rejta. Přítomen byl také Jírův kamarád, herec Zdeněk Svěrák.

U příležitosti udělení čestného občanství panu Janu Jírovi za celoživotní přínos české kinematografii pronesl proslov prostorách Galerie Benedikta Rejta za hojné účasti Louňáků také starosta Milan Rychtařík. “Podobné události oceňující kvality osobností našeho města potvrzují, že Louny jsou perla na řece Ohři nejen krásou města, ale i schopnostmi občanů. Milé bylo setkání i s panem Zdeňkem Svěrákem. Panu Jírovi přeji pevné zdraví,” řekl.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru