Popkorn pro vaše uši. Nové album kapely Celest & Charles

Kapela Celest & Charles vydává nové album s názvem Popkorn

Kapela Celest & Charles vydává nové album s názvem Popkorn

Kapela Celest & Charles vydává nové album s názvem Popkorn. Deska s 12 skladbami se žánrově prolíná mezi funkem, diskem, R&B a popem. Se smysl dávajícími českými texty a 10člennou živou kapelou je toto album příjemným překvapením v tuctových vodách české populární scény.

Za skvělým zvukem desky stojí producent Ondřej Žatkuliak. V jeho pražských Rooftop Studios album vznikalo a on sám stojí za nahrávkami umělců jako Kryštof, Ewa Farna nebo 7krát3. Obsazení kapely obohatili hosté DJ Fatte, Petr Janda a Vojtěch Polej. Nečekaným překvapením je hlas herce a dabéra Filipa Švarce, který vtipně uvádí celou desku a rozhodl se kapelu při nahrávání podpořit.

Pod všemi skladbami je autorsky podepsán kapelník a zpěvák Karel Fořt, který na aranžích dechové sekce spolupracoval se svým otcem Pavlem Fořtem, kytaristou legendární české kapely Flamengo. Sám autor říká: "Tahle deska je můj mnoholetý sen. Dal jsem do ní doslova všechno a poslední měsíce jsem už jenom odpočítával každý den do vydání, jak moc jsem se na tenhle moment těšil“!

Po téměř dvou letech usilovné práce na svém druhém albu Celest & Charles dokazují, že na tuzemské hudební scéně je stále možné přinášet něco nového, současná populární hudba nemusí znít jako počítačová simulace a hudební texty mohou dávat smysl.

Popkorn je k dispozici na všech digitálních hudebních službách: https://link.celestandcharles.com/popkorn/

Kontakt

Celest & Charles

Karel Fořt

music@celestandcharles.com

www.celestandcharles.com

ČTK ke zprávě vydává přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-pop-hudba-Celest & Charles

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.