Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2023 15:18
Čas čtení 0:37
Veronika Dlesková

„Nikdo by neměl zažívat šikanu.“ Selena Gomez reaguje na údajnou rozepři s Hailey Bieber

„Nikdo by neměl zažívat šikanu.“ Selena Gomez reaguje na údajnou rozepři s Hailey Bieber
Zdroj: Getty Images/Selena Gomez, Hailey Bieber
OSOBNOSTI INSTAGRAM SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) TIKTOK
Uložit Uložené

Selena Gomez se rozhodla promluvit poté, co jí Hailey Bieber oznámila, že dostává výhrůžky smrtí od jejích fanoušků. Ti mají za to, že zpěvačka a modelka spolu nevychází, a dokonce na sebe hází špínu na sociálních sítích.

Americká zpěvačka Selena Gomez v pátek na svém instagramovém účtu zveřejnila story, ve kterém prosí své fanoušky, aby změnili své chování k modelce Hailey Bieber. „Hailey mi napsala, že dostává výhrůžky smrtí. To není přístup, který zastávám. Nikdo by neměl zažívat takovou nenávist a šikanu,“ uvedla Gomez na svém Instagramu. „Vždycky jsem prosazovala laskavost a vážně si přeju, aby tohle všechno přestalo,“ dodává.

Instastory zveřejněné Selenou Gomez.
Instastory zveřejněné Selenou Gomez. Zdroj: Instagram/Selena Gomez

Selena Gomez v únoru oznámila, že si dává pauzu od sociálních sítí. Důvodem byla právě bujná představivost jejích fanoušků, kteří byli přesvědčeni o tom, že její příspěvky se vztahují právě k Hailey Bieber. Bieber pak měla na oplátku zveřejňovat příspěvky týkající se Gomez. To ale obě popírají, píše Cosmopolitan

Selena Gomez v roce 2011 chodila s Justinem Bieberem, jehož současnou manželkou je právě Hailey Bieber. To má být podle fanoušků důvod k jisté nevraživosti, která má mezi oběma ženami panovat. Obě to ale popírají a rády by celou kapitolu měly za sebou, píše Insider

Domů
Sdílet
Diskuse