InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Výlet s knihovnou do okolí Volyně

    Úterý 14.5 11:20 - Strakonice – sraz na autobusovém nádraží

  • Vernisáž výstavy obrazů Rudolfa Riedlbaucha

    Úterý 14.5 17:00 - Muzeum Středního Pootaví

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Katovice jedním gólem zdolaly Soběslav a vzaly si zpět druhé místo

KATOVICE - Po minulém výkonu na Doubravce, kde se zrodila porážka 0:3, nemohlo přijít nic jiného. Katovický trenér Přemysl Šroub promlouval na pátečním tréninku svým svěřencům do duše a ukázalo se, že jeho slova dopadla na úrodnou půdu. Mužstvo do sobotního utkání se Soběslaví vstoupilo skvěle a už ve druhé minutě rozjásal necelé tři stovky fanoušků Tomáš Janoch, jenž si naběhl na centr ze strany a z první neomylně rozvlnil síť. Katovičtí měli několik šancí přidat pojistku, tu největší asi Kadula, po jehož střele zastoupil již překonaného gólmana jeden z obránců, ale i Soběslav dokázala v závěru několikrát zazlobit. Jednou Provazníkovi pomohlo po rohovém kopu břevno a následný přímý kop parádně vytáhl nad. Tři body tak putovaly na konto celku od Otavy, který se vrátil na druhou příčku áčkové skupiny divize, kde vystřídal právě svého dnešního soupeře.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace