facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 30. 3. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

Vzdělávací portál KEY Trainings přechází pod DNS a mění jméno na Pumpedu

Vzdělávací portál KEY Trainings opouští skupinu KEY a stává se součástí IT skupiny eD Group a vstupuje tak pod křídla značky DNS. Bude působit pod novým jménem Pumpedu a plánuje zajímavé novin­ky. Díky spojení s významným distri­butorem IT nabídne širší nabídku vzdělávacích produktů a více specializovaného IT obsahu.



Spolupráce s DNS přinese do stávající nabídky kurzů v oblasti IT a soft skills další profesionály a širší možnosti. „Našim plánem je rozšířit vzdělávací služby o nové IT oblasti, obohatit seznam našich lektorů, a pro klienty se stát ještě silnějším partnerem na poli vzdělávání. Zároveň si zachováváme naši flexibilitu, pracovní nadšení a snahu pomoci dosáhnout lidem jejich vzdělávacích cílů,“ uvedla Martina Dubcová, spolumajitelka KEY Trainings.

„Z pohledu distributora a tradičního B2B modelu jde o neobvyklý krok. Nicméně v DNS již delší dobu vnímáme poptávku od našich partnerů po podobné službě. A proto jsme a velmi rádi, že KEY Trainings oslovila naše nabídka spolupráce. Jde o velmi etablovanou společnost ve vzdělávací branži s širokým spektrem nabídky vzdělávání a dlouhodobým know-how,“ okomentoval spojení se vzdělávacím portálem David Pankiv, COO společnosti DNS.

Distributor už dnes není pouze subjekt zajišťující logistiku produktů od vendora k partnerovi. V rámci spolupráce se zákazníkem často navrhuje individuální řešení. „Samotná logistika se stala minoritním a mnohdy automatizovaným procesem distributora. Pro rozvíjení našich partnerů je logicky potřeba vzdělávání, a to ve velmi specifických oblastech. A k tomu nám projekt Pumpedu.cz má dopomoct. Partnerům tak nabízíme další část skládačky pro úspěšné podnikání v ICT,“ dodává David Pankiv.

David Pankiv a Martina Dubcová
David Pankiv, COO společnosti DNS, a Martina Dubcová, spolumajitelka KEY Trainings


 
  

- PR -

Jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech

IT Systems 4/2024Dominantní částí aktuálního vydání IT Systems je příloha věnovaná kybernetické bezpečnosti, ale najdete v něm také řadu jiných témat. Věnujeme se především trendům v digitalizaci výroby, ale i problematice ESG reportingu a využití virtuální a rozšířené reality v průmyslu. Ukážeme vám také, jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.