InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Sportovní liga seniorů má za sebou třetí kolo. Jak dopadlo?

STRAKONICE – Stačila chvilka a startovní pole bylo plné. Sportovní liga seniorů, jejímž pořadatelem je Okresní sdružení České unie sportu ve Strakonicích, je čím dál tím více oblíbená. Třetího kola, které se uskutečnilo poslední březnovou středu v tělocvičně naproti nemocnice, se zúčastnil maximální počet sedmnácti čtyřčlenných družstev. Soutěžilo se v pěti disciplínách – hod basketbalovým míčem na koš, střelba florbalovým míčkem na branku, šipky na terč, člunkový běh s raketou a míčkem a hod kroužky na tyč. To vše pod dohledem kvalifikovaných rozhodčích z řad okresních kanceláří České unie sportu, kterým vydatně pomáhali žáci oboru Management sportu ze strakonické Euroškoly.

Záštitu nad strakonickou částí akce převzal starosta města Břetislav Hrdlička, jenž rovněž Sportovní ligu seniorů ve Strakonicích zahájil. K významným hostům patřili senátor a ředitel nemocnice Tomáš Fiala, jehož sport provází celý život, a manažer krajské organizace ČUS Zdeněk Krátký. Ceny pak předával ředitel Pivovaru Strakonice 1649 Dušan Krankus.

A kdo se stal vítězem jednotlivých disciplín?

Hod na koš: Marcela Štérová

Běh s míčkem: Stanislav Med

Střelba na florbalovou branku: Věra Hraničková

Hod kroužkem na tyč: Stanislav Hranička

Šipky: Jaroslav Pěnička

Medaili za účast si však odnesli domů všichni.

  

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace