InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy fotografií - Fotoklub Písek

    Úterý 4.6 17:00 - Galerie Portyč Písek

  • Vystoupení tanečního oboru ZUŠ Otakara Ševčíka

    Úterý 4.6 18:00 - Divadlo Fráni Šrámka Písek

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Dorostenci Tábora připsali očekávané vítězství. Sokolov se prosadil až v závěru

Kohouti porazili Sokolov 5:1. , Autor: Josef Janda

Kohouti porazili Sokolov 5:1.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Extraligoví dorostenci HC Tábor sehráli ve čtvrtek odpoledne třetí utkání barážové skupiny o zachování příslušnosti k nejvyšší soutěži. Do Tábora přijel s vizitkou nejslabšího ze čtveřice týmů Sokolov, který ve dvou úvodních zápasech proti Litvínovu a Vsetínu ani neskóroval. Kohouti měli od začátku herní převahu, kterou vyjádřili v prvním dějství jednou brankou a poměrem střel 12:4. Sokolov ubránil tři oslabení a stále mohl pomýšlet na uspokojivý výsledek. Ve druhé části měli hosté dokonce čtyři přesilovky a chvíli hráli i proti třem, Táborští ale soupeře vstřelit gól nenechali. Domácí naopak navýšili na tříbrankový rozdíl a mohli nastoupit do posledního dějství relativně v klidu. Kohouti využili hned na jeho začátku přesilovku a o vítězi už nemohlo být pochyb.

 

Sokolovští přece jen vstřelili svou první barážovou branku, která na rozdělení bodů vliv neměla. Jako poslední se trefil Martin Šťastný a Táborští oslavili vítězství 5:1. Tříbodový zisk znamená tříbodový náskok na třetí Vsetín. V sobotu 1. dubna čeká na kohouty velmi důležitý zápas ve Vsetíně (12.30 hodin), po němž se mohou sestupové příčce obývané Vsetínem nadobro vzdálit.

HC Tábor – HC Baník Sokolov 5:1 (1:0, 2:0, 2:1), branky a nahrávky: 7. Hlavín (Křepelka, Mohyla), 25. J. Pospíchal (Hlavín, Suchan), 28. Hlavín (Honzík, Céza), 42. Suchan (Vlček, Bouška), 50. Šťastný (Vlček) – 47. Hanek (Teterja), rozhodčí Skopal, Mejzlík – Polák, Roupec, vyloučení 6:7, využití 1:0, 125 diváků.

HC Tábor: Šrámek (Ferdus) – Honzík, Bačo, Jaroš, Bouška, Šťastný, Céza – Hlavín, Křepelka, Mohyla, J. Pospíchal, Němeček, Eremiáš, Vlček, P. Pospíchal, Dohnal, Suchan.

HC Baník Sokolov: Novák (Čurlin) – Knap, J. Uhlík, Halberštát, Bachar, Teterja, Krejbich, Naď – Vykoupil, P. Uhlík, Skála, Ondráš, Sztolarik, Teuchert, Vojáček, Hanek, Petrák.

Kohouti pojedou v sobotu do Vsetína s tříbodovým náskokem právě na tohoto soupeře. „Nebude to ještě rozhodující zápas, ale bude důležitý. My potom hrajeme domácí utkání s Litvínovem, který umí venku na velkém hřišti hrát. Pokusíme se ve Vsetíně navázat na výkon, který jsme předvedli v Litvínově. Rádi bychom urvali nějaký bod, což bude samozřejmě těžké," vyhlíží trenér Tábora Arpád Györi.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání Tábora se Sokolovem další podrobnosti.

Trenér Tábora Arpád Györi zhodnotí zápas a prozradí, s čím nebyl spokojený.

Útočník Tábora Jan Hlavín zmíní, kudy vedla cesta k vítězství a jak vnímá dělbu bodů v souběžně hraném utkání Vsetína s Litvínovem. Chybět nebudou ani informace ze sobotního utkání ve Vsetíně.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace