Jan Hric nastoupil jako sales engineer do společnosti Axis Communications

31. 3. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: Axis Communications)
Na pozici sales engineer pro Českou republiku ve společnosti Axis Communications nastoupil Jan Hric. Na této pozici nahradil Richarda Malíře, který se stal vedoucím inženýrského a školicího týmu společnosti v regionu východní Evropy.

„Značku Axis si profesionálové v České republice již mnoho let spojují s s pevnými partnerskými vztahy a nadstandardní technickou podporou, která je vždy nablízku. V této tradici chceme pokračovat, a proto jsme rádi, že můžeme v týmu naší pražské kanceláře přivítat dalšího odborníka,“ uvedl Pavel Marek, obchodní ředitel společnosti Axis Communications pro oblast střední Evropy. „Jan Hric má v oboru dlouholeté praktické zkušenosti a věřím, že přispěje k naší expertíze a rozvíjení nových partnerských spoluprací na českém trhu.“ Jan Hric v této nahradil roli Richarda Malíře, který v české kanceláři Axis Communications působí nadále, nově však na pozici regionálního manažera inženýrského a školicího týmu východní Evropy.

Jan Hric do Axis Communications přišel z firmy SKS s.r.o., kde od roku 2017 působil na různých pozicích od systémového a IT technika, přes projektového manažera až po key account managera, kdy měl na starosti návrhy a realizaci složitých bezpečnostních instalací i řízení servisního týmu.

Honza je známý jako ambiciózní člověk se smyslem pro humor, ve volném čase rád cestuje na lehko s batohem a učí se jazyky nebo jinak rozvíjí svou mysl.

Štítky: 
Axis Communications