Manželka zpěváka Adama Levina zůstává i přes manželovu nevěru po jeho boku

Kolem zpěváka Maroon 5 Adama Levina se loni vířil veliký skandál týkající se jeho nevěry. Několik žen promluvilo o jeho sexuálních návrzích a nevěrách, poskytly i ukázky konverzací. Zpěvák se veřejně omluvil a vyvrátil, že by došlo k něčemu víc než k flirtování.

Adam Levine byl známý svou velkou nákloností ke své ženě, modelce Behati Prinsloo. O to větší šok přišel, když vyšla najevo jeho rok trvající nevěra s modelkou Summer Stoh několik dní poté, co jeho žena na Instagramu ukázala své zakulacující se bříško v očekávání třetího potomka. Modelka Summer Stoh se k jejich tajnému vztahu přiznala na svém TikToku a poskytla i ukázku jejich konverzace. Modelka nabyla dojmu, že Levinovo manželství je v troskách, proto se vztahu nebránila, vyjádřila se v druhém videu. Několik žen se přidalo s důkazy, že jim zpěvák dělal také návrhy, zpěvák nakonec přispěchal s omluvou.

„Moje žena a moje rodina je to jediné, na čem mi na tomto světě záleží,“ vyjádřil se zpěvák k obviněním na svém Instagramu. „Být tak naivní a hloupý, abych riskoval to jediné, na čem mi opravdu záleží, byla ta největší chyba, jakou jsem kdy mohl udělat. Už ji nikdy neudělám. Beru na sebe plnou odpovědnost. Dostaneme se z toho. A zvládneme to společně.“

A zdá se, že jeho přání se naplnilo. Po pětiměsíční pauze se Maroon 5 vrátili na pódium a manželka Behati se přidala. Následovala zpěváka i na oscarovou afterparty. Nyní v rámci dalšího koncertu v Las Vegas přijela i s dětmi. Z této události na svém Instagramu sdílela i sérii fotek v zákulisí spolu s dětmi, a to včetně dvouměsíčního novorozence. Jméno a pohlaví třetího dítka však zatím nevíme.

„Přestože Behati celá situaci ranila a cítí se zrazena, manželovi věří, že k fyzickému vztahu nedošlo. Pro Adama byla celá situace budíčkem a uvědomil si, jak moc mu na rodině záleží.“ uvedl zdroj blízký rodině pro magazín E!News.

Zdá se, že v rodině nakonec opravdu zavládl klid.

Zdroje: The Take, Summer Stroh – TikTok, Summer Stroh – TikTok, E!News, E!News, E!News