OBRAZEM: Jako pohled do pekla. Čtyři jednotky hasičů bojovaly s požárem domu u nádraží
Foto: Michal Šafus
Děčín

Varnsdorf - Ve čtvrtek 30. března po půl deváté večer vyjely čtyři jednotky hasičů k nahlášenému požáru vybydleného domu u vlakového nádraží ve Varnsdorfu. Kromě místní profesionální a dobrovolné jednotky byli vysláni kolegové z Rumburku a drážní hasiči z Liberce.

3103pozardckz2

Foto: Michal Šafus

Když hasiči k opuštěnému domu dorazili, pohled do vyhořelého okna byl jako pohled do pekla. Hořelo dole, hořelo nahoře, hořelo vepředu, hořelo i vzadu… A sem tam do toho spadnul kus stropu.

3103pozardckz3

Foto: Michal Šafus

Hasiči natáhli hadice s vodou od cisterny, nasadili dýchací techniku, a zatímco plamínky žíhaly strop, začali s požárem bojovat. Vodním proudem brzy plamenům zabránili v dalším šíření a postupně dohasili a zkontrolovali celý objekt.

3103pozardckz4

Foto: Michal Šafus

Požár přijel zadokumentovat hasičský vyšetřovatel, dorazili také policisté a strážníci.

3103pozardckz5

Foto: Michal Šafus

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru