Zbláznili se? Frankfurt stáhl nabídky smluv, opory odejdou zadarmo

Zbláznili se? Frankfurt stáhl nabídky smluv, opory odejdou zadarmo

V poslední době je čím dál modernější odcházet po konci smlouvy jinam. Se stejným problémem se nyní potýká Frankfurt, vyrovnat se bude muset se ztrátou dvou opor. 

Zajímavé přitom je, že oběma hráčům byly nabídnuty nové smlouvy. Nicméně německá média přišla se zajímavou informací.

Deníky Sport1 a Bild informují, že Eintracht Frankfurt stáhl své návrhy smluv pro Daichiho Kamadu a Evana Ndicku, což znamená, že oba v létě s jistotou odejdou na volný přestup.

Kamada se zatím nerozhodl, do kterého klubu by chtěl přestoupit, protože zvažuje možnost hrát mimo Německo. Na stole údajně leží konkrétní nabídka Borussie Dortmund.

Frankfurt šestadvacetiletému hráči nabídl novou smlouvu, ale podle deníku Bild dal Kamadův tým Frankfurtu jasně najevo, že nabídku nepřijme.

Stejně Frankfurt postupoval i v případě Ndicky. Třiadvacetiletému fotbalistovi končí na konci sezony smlouva a SGE mu nabídl její prodloužení, nyní však klub nabídku nového kontraktu stáhnul.

Frankfurt již podepsal pravděpodobnou náhradu za Ndicku, neboť ve čtvrtek oznámil podpis s Williamem Pachem z belgického Royalu Antverpy. Dále mají zájem o Konstantinose Mavropanose z VfB Stuttgart a Maxence Lacroixe z Wolfsburgu.