InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Beseda s cestovatelem

    Čtvrtek 16.5 16:30 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Suché Vrbné Železničářská 12, České Budějovice

  • Kultura Na Kanále

    Čtvrtek 16.5 17:00 - Vodácké centrum České Vrbné

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lom si poradil s Petřínem a navýšil náskok na čele divize na šest bodů

Lom zvítězil v utkání s Petřínem 2:0. , Autor: Josef Janda

Lom zvítězil v utkání s Petřínem 2:0.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Fotbalisté Lomu vyhráli na jaře na domácím trávníku i potřetí v řadě. V sobotu odpoledne se utkali s Petřínem Plzeň a 150 diváků nenechali na první branku čekat dlouho. Už v 7. minutě se z pravé strany prosadil střelou k tyči Marek Novák a domácí slavili vedení. Lomští měli celý první poločas pod kontrolou a hosty k nebezpečnému zakončení vůbec nepustili. Také ve druhé půli se skóre změnilo po sedmi minutách. Poprvé v dresu Lomu se trefila jarní posila Aleš Nešický a domácí vedli 2:0. Ve zbytku zápasu už se stav nezměnil, tudíž si fotbalisté Lomu připsali do divizní tabulky další tři body. Jelikož Katovice v Komárově jen remizovaly, upevnil si Lom první pozici, ze které shlíží na třetí nejlepší tým soutěže se sedmibodovým náskokem. Svěřenci trenéra Lukáše Zemana se v příštím zápase představí ve šlágru kola právě v Katovicích. Na druhou pozici se posunula Soběslav, která doma porazila taktéž 2:0 Doubravku.

 

TJ Sokol Lom – SK Petřín Plzeň 2:0 (1:0), branky: 7. Novák, 52. Nešický, rozhodčí Vojáček – Štípek, Hrivík, ŽK (0-2): 52. Lisý, 67. Šimáně, 150 diváků.

Lom: Matoušek – Mácha, Vávra, Slavík, Vysušil, Skopec, Novák, Schramhauser (75. Kubovský), Nešický, Grobár (75. Kučera), Musiol (83. Tauber).

Petřín Plzeň: Suchý – Bednář (75. Tětek), Demeter (54. Štefl), Lisý, Klich, Kohout, Vanc (46. Zajíček), Heller (46. Voves), Šimáně (75. Tříska), Vodrážka, Provod.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání Lomu s Petřínem další podrobnosti.

Trenér Lomu Lukáš Zeman zhodnotí utkání, okomentuje rychlou branku i průběh druhé půle.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace