InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Timudej

    sobota 4.5 20:00 - MC Fabrika, České Budějovice

    Koncert.

  • Slavičí dům - pozvánka na benefiční představení

    sobota 4.5 19:30 - Třeboň, Divadlo J. K. Tyla

    Divadelní představení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: V boji o čelo se body dělily, Hradiště zůstává první

PÍSEK – Los 16. kola nejnižší krajské soutěže nabídl přímý souboj o čelo tabulky. První dubnovou neděli fotbalisté Hradiště na písecké umělce přivítali Sezimovo Ústí. Lepší výchozí pozici měl domácí celek, který na svého rivala držel jednobodový náskok. Úvod zápasu byl z obou stran hodně opatrný a trochu nervózní. Do šancí se dostaly oba týmy, ale žádný z nich branku vsítit nedokázal. Po změně stran bylo aktivnější Hradiště, ale ani velmi dobré příležitosti neproměnilo. Sezimovo Ústí se soustředilo na obranu a ojedinělé brejky. V závěru pak přišla standardní situace. Ve skrumáži došlo k teči a hosté šli do vedení. Hradišťáci ale nevhodili ručník do ringu a v posledních minutách ještě soupeře zmáčkli. Vybojovali rohový kop, po kterém se prosadil žolík Tomáš Rybár. Ve šlágru B třídy si celek trenéra Vlastimila Klusoně připsal bod a dál vede tabulku.

TJ Hradiště – TJ Sokol Sezimovo Ústí 1:1 (0:0)
Branky: 92. Rybár – 86. Doubek
Rozhodčí: Rothschedl – Mráz, Handšuh. ŽK: 3:1 (Suk, Řezáč, Třeštík – M. Pavelka). Diváků: 60
Hradiště: Kaška – Mála (88. Tichava), Stropnický, Suk, Horník, Hejný, Řezáč, Polcar, Čejka, Třeštík (64. Rybár), Vrba
Sezimovo Ústí: Kuník – Petrásek (51. Dmejchal), Škrábek, M. Pavelka, Kubec, Červ, Kukačka, J. Pavelka (61. Svoboda), Bartáček, Šmíd, Doubek (90. Vinš)

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace