Premier League - souhrn úterních a středečních dohrávek: Šlágr bez gólů

04.04.2023, 22:42, aktualizováno 05.04.2023, 22:56
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Aston Villy (© AFP)

Úterní večer patřil hned čtyřem dohrávkám Premier League, urodily se přitom dvě vítězství hostů, které slavili hráči Brightonu a Aston Villy. Leeds naopak skolil doma Nottingham. Největší šlágr se každopádně konal v Londýně, na půdu Chelsea zavítal Liverpool, jenže duel žádný gól nepřinesl. Ve středu West Ham jasně nestačil na Newcastle, tři body mají i Rudí ďáblové...

West Ham United - Newcastle United 1:5

05.04.2023 21:00

Góly: 40. Kurt Zouma - 6. Callum Wilson, 13. Joelinton, 46. Callum Wilson, 82. Alexander Isak, 90. Joelinton

Newcastle zvítězil v dohrávce 7. kola na hřišti West Hamu 5:1. Hosté v utkání jasně dominovali a po 13 minutách vedli po brankách Wilsona a Joelintona už 2:0. Hammers se podařilo snížit ve 40. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil francouzský stoper Zouma. Magpies ale po přestávce nenechali nic náhodě a svému soupeři vstřelili další tři branky. Newcastle si čtvrtou výhrou po sobě upevnil třetí místo, West Ham zůstává patnáctý.

Hosté šli do vedení v 7. minutě, Saint-Maximin poslal pěkný centr do pokutového území, kde si na něj naskočil Wilson, a poté přesnou hlavou k levé tyči otevřel skóre utkání. Magpies ihned po vstřelené brance pokračovali ve velkém tlaku a ve 13. minutě se dočkali dalšího gólu, to když se prosadil Joelinton. Rozhodčí nejdříve odmával ofsajd, avšak po konzultaci s videem byla branka uznána. Ve 29. minutě dostal West Ham výhodu přímého kopu z hranice vápna. Paquetá pěkně mířil k levé tyči, jeho střelu ale jistým zákrokem zlikvidoval Pope.

Ve 40. minutě Hammers snížili. Bowen se prezentoval pěkným centrem z rohového kopu, balón se dostal až k nepokrytému Zoumovi, jenž propálil brankáře a upravil tedy skóre na 1:2. Ve 43. minutě sestřelil protihráče Emerson a po právu obdržel žlutou kartu.

Hned po přestávce využil velkou chybu domácí obrany Wilson a z bezprostřední blízkosti zvýšil na 3:1. V 52. minutě se provinil nedovoleným zákrokem Joelinton a rozhodčí to ocenil dalším osobním trestem. V 60. minutě vyslal pěknou střelu z hranice šestnáctky Saint-Maximin, ale Fabiański si s pokusem směřujícím k pravé tyči poradil a nepřipustil změnu skóre.

Následně provedli oba trenéři několik změn. Eddie Howe poslal do hry tři nové hráče, zatímco David Moyes zareagoval stáhnutím hned čtyř hráčů. V 75. minutě nebezpečně střílel Guimarães a jeho střela jen o fous minula levou tyč.

Newcastle v 82. minutě slavil počtvrté, po chybě Fabiańskiho se z 22 metrů prosadil střídající Isak. West Ham působil celý druhý poločas hodně odevzdaně a v obraně kupil zbytečné chyby, které byly okamžitě trestány. V 90. minutě bylo pro domácí tým ještě hůře, na konci rychlého protiútoku stál Joelinton, který zblízka překonal Fabiańskiho popáté a přidal svůj druhý gól v zápase. Pěknou asistenci si připsal Guimarães.

Newcastle po dominantním výkonu porazil vysoko v dohrávce 7. kola West Ham a upevnil si třetí příčku. Hosté si navíc připsali už čtvrté ligové vítězství za sebou. O víkendu čeká Straky zápas s Brentfordem, zatímco West Ham zavítá na stadion Fulhamu.

Více informací k zápasu

Manchester United - Brentford FC 1:0

05.04.2023 21:00

Góly: 27. Marcus Rashford

Man Utd vyhrál v dohrávce 25. kola 1:0 nad Brentfordem. Jedinou branku zápasu vstřelil ve 27. minutě Rashford. United měli celý zápas pod kontrolou a soupeře prakticky do ničeho nepustili. Rudí ďáblové se po výhře posunuli zpátky na 4. místo, kde vystřídali Tottenham. Brentford je devátý.

Manchester začal utkání aktivně a již v 1. minutě zahrozil Dalot střelou z hranice vápna, jeho ránu ovšem srazil jeden z obránců. Domácí v úvodních 20 minutách soupeře přehrávali, přesně kombinovali a pomalu se dostávali přes hostující obranu. Ve 21. minutě pálil z hranice vápna McTominay, ale jeho prudký pokus o kousek minul břevno. O tři minuty později z podobné pozice neuspěl Antony, jehož technické zakončení skončilo těsně vedle.

Ve 27. minutě už se Rudí ďáblové přece dočkali, Sabitzer prodloužil balón hlavou do míst, kde stál úplně volný Rashford, který míč pohodlně dopravil do brány.

Ve 44. minutě se ocitl v dobré šanci znovu Rashford, jeho následnou střelu doprostřed každopádně bez problému pokryl Raya. O minutu později se na druhé straně dostal do zakončení Toney, jenže hlavičkou zamířil nad.

Po přestávce se hra moc nezměnila. United byli dále více na míči a Brentford přehrávali přesnou kombinací. V 62. minutě reagoval na vývoj zápasu hostující Thomas Frank hned trojitým střídáním, dolů šli Jensen, Damsgaard a Mbeumo a místo nich na trávník vyběhli Baptiste, Dasilva a Schade. V 67. minutě mohli hosté vyrovnat, střídající Schade vyslal v ideální pozici prudkou ránu, ale de Gea byl pozorný a střelu fantasticky zneškodnil.

Do konce zápasu už se diváci žádné vyložené šance nedočkali, a tak Man Utd v dohrávce 25. kola zvítězil nejtěsnějším možným rozdílem.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Liverpool FC 0:0

04.04.2023 21:00

Góly: -

Šlágr úterního večera anglické Premier League mezi londýnskou Chelsea a Liverpoolem vítěze nenašel. Bezbranková remíza navíc umocnila trápení obou týmů, které ani zdaleka nedokázaly navázat na loňskou sezónu.

V první šanci utkání se objevil domácí záložník Mateo Kovačić. Chorvatský reprezentant dokázal po krásné kombinaci se svými spoluhráči obehrát i brankáře Alissona a vystřelit, na brankové čáře však dokázal skluzem zasáhnout Ibrahima Konaté, jenž tak dokázal zaskočit za vyběhnuvšího brazilského gólmana.

Nátlak Blues, kteří odehráli svůj první zápas pod vedením bývalého hráče Brightonu Bruna Saltora, pokračoval i v následujících minutách. Za zmínku stojí například obrovská šance Kaie Havertze. Ten si našel zpětnou přihrávku Bena Chilwella, slabou střelou z malého vápna však nechal jen vyniknout brankáře Alissona.

Ve 24. minutě se domácím konečně podařilo procpat míč do branky Liverpoolu. Reece James po samostatném úniku propálil střelou na zadní tyč Alissona, branka však nemohla být pro ofsajd Enza Fernándeze uznána, a tak se pokračovalo za nerozhodného stavu. Ten ostatně platil i po konci prvního poločasu. Změnit to sice mohl v nastavení hlavičkou Joe Gomez, proti však byl domácí gólman Kepa Arrizabalaga, který míč stihl odehrát na roh.

Hned na začátku druhého poločasu měla Chelsea další dvě obrovské brankové příležitosti. V 48. minutě ale zahodil svůj pokus Mateo Kovačić, když vysoko přestřelil. O dvě minuty později se už ze vstřelené branky radoval Kai Havertz, který dokázal balón dotlačit za brankovou čáru. Jenže VAR odhalil útočnou ruku, a tak nebyla uznána ani druhá trefa londýnského celku.

Chelsea byla i ve zbytku duelu lepším mužstvem. V 57. minutě pálil mimo tři tyče aktivně hrající Reece James, o chvíli později měl na noze úvodní branku João Félix, ale ani on nedokázal zamířit přesně.

Regulérní gól tak v zápase dvou anglických gigantů nakonec nepadl. Liverpool si nedokázal vytvořit jedinou velkou brankovou příležitost, takže může být ve finále za získaný bod rád. Chelsea se nachází po 29 kolech na 11. příčce, Liverpool je i nadále osmý.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Brighton & Hove Albion 0:2

04.04.2023 20:45

Góly: 27. Evan Ferguson, 90+1. Julio Enciso

Brighton v dohrávce 7. kola zvítězil na hřišti Bournemouthu 2:0. Hosté šli do vedení ve 28. minutě, kdy se krásnou patičkou prosadil Ferguson. Druhý gól přidal v 91. minutě střídající Enciso, a definitivně tak pojistil vítězství Seagulls. Brighton je v současné chvíli na šestém místě, odkud ztrácí 4 body na pátý Man Utd. Cherries se propadli na 18. pozici.

V úvodních 20 minutách hráči obou týmů spíše vyčkávali a zbytečně se nikam nehrnuli. Ve 28. minutě Mitoma našel v malém vápně Fergusona a ten pohlednou patičkou otevřel skóre utkání. O deset minut později se poprvé ozvali i domácí, Billing v pokutovém území tvrdě vystřelil, ale jeho pokus skončil kousek od levé tyče. Ve 40. minutě spálil velkou šanci Solanke, jeho střela už mířila do brány, avšak na poslední chvíli zasáhl jeden z obránců a zablokoval ji.

Hned po přestávce mohl Bournemouth vyrovnat, Lerma obdržel výbornou přihrávku do vápna a pohotově vystřelil pod horní tyč, v bráně byl ovšem připravený Steele a fantastickým zákrokem pokus zneškodnil. V 58. minutě sáhl Gary O’Neill k jedné změně, v utkání skončil Christie a jeho místo zaujal Tavernier. V 76. minutě se ocitl ve vyložené šanci hostující Gross, jeho střelu směřující k pravé tyči však bravurně zlikvidoval Neto.

V 84. minutě zahrozil opět Brighton, střídající Welbeck se v pokutovém území ocitl v dobré pozici, nicméně s jeho zakončením si bez problému poradil Neto. Seagulls se nakonec dočkali druhého gólu až v 91. minutě, to když využil dobrého postavení ve vápně střídající Enciso a zakončením k levé tyči zvýšil na 2:0. Hosté tedy v dohrávce 7. kola porazili Bournemouth, v lize mimochodem neprohráli už 6 zápasů v řadě.

Více informací k zápasu

Leeds United - Nottingham Forest 2:1

04.04.2023 20:45

Góly: 20. Jack Harrison, 45+1. Luis Sinisterra - 12. Orel Mangala

Leeds v dohrávce 7. kola anglické nejvyšší soutěže dokázal otočit průběh utkání s Nottinghamem Forest a připsal si do tabulky důležité tři body. Skóre mače otevřel hostující záložník Mangala, ještě do konce první půle však poslali Leeds na koně křídelníci Harrison a Sinisterra.

První branková příležitost byla k vidění v 8. minutě, kdy se po rohovém kopu dostal k míči Emmanuel Dennis a dělovkou z bezprostřední blízkosti orazítkoval pravou tyč Meslierovy branky. Příznivci Nottinghamu však dlouho smutnět nemuseli, o čtyři minuty později totiž dokázal otevřít skóre netradiční střelec Orel Mangala. Defensivní záložník dostal skvělou zpětnou přihrávku od Dennise a prudkou střelou ke vzdálenější tyči nedal francouzskému gólmanovi šanci - 0:1.

Leeds se však po inkasované brance rychle dostal zpátky na nohy, na brankáře Navase letěla jedna střela za druhou a už ve 20. minutě přišlo zasloužené vyrovnání. Marc Roca vypálil ze vzdálenosti asi z pětadvaceti metrů přesně k tyči, s jeho pokusem si ještě dokázal Navas poradit, nicméně k odraženému míči se dostal Jack Harrison, jenž s chladnou hlavou poslal míč za záda kostarického gólmana.

Do konce prvního poločasu nadále Leeds tlačil a v samém závěru přišla odměna v podobě další branky. Chvíli poté, co obrovskou šanci zahodil Patrick Bamford, si pohrál s hostující obranou Luis Sinisterra a své sólo zakončil přesným pokusem na zadní tyč - 2:1.

V průběhu druhého poločasu mohli hosté přidat ještě další góly, v 63. minutě si ovšem se střelou Sinisterry poradil Navas. A o čtyři minuty později měl obrovskou příležitost Bamford, opět mu však nepřálo štěstí, a jeho technická střela skončila těsně vedle.

Více informací k zápasu

Leicester City - Aston Villa 1:2

04.04.2023 20:45

Góly: 35. Harvey Barnes - 24. Ollie Watkins, 87. Bertrand Traoré

Aston Villa dokázala využít dvacetiminutové přesilovky v utkání s Leicesterem a po vyrovnaném průběhu zvítězila těsně 2:1. V první půli se prosadil hostující Watkins, ještě před přestávkou však vyrovnal Barnes. V 70. minutě byl po obdržené druhé žluté kartě vyloučen Dewsbury-Hall, a svěřenci Unaie Emeryho poté v závěru udeřili podruhé, když o výhře rozhodl střídající Traoré.

Leicester pod vedením dočasného kouče Sadlera, který tým vedl po odvolání dlouholetého trenéra Lišek Brendana Rodgerse, vstoupil do utkání s Aston Villou poměrně aktivně. Na domácím stadionu si každopádně dlouho nedokázal probít cestu až k brance Emiliana Martíneze, takže až ve dvacáté minutě poprvé výrazně zahrozil. Rohový kop Barnese přeletěl hostující obranu a na zadní tyči si jej přesně našel australský reprezentační obránce Harry Souttar, ten však nedokázal ideálně využít své takřka dvoumetrové výšky a hlavou z nadějné pozice minul.

O čtyři minuty později své zahozené šance litoval ještě o něco více. Za obranu Leicesteru si totiž krásně zběhl Ollie Watkins, který potvrdil svou výbornou formu, a i přes dvojici dotírajících stoperů dokázal obstřelit brankáře Iversena a poslat Aston Villu do vedení.

To však netrvalo ani čtvrt hodiny. Rychlík Harvey Barnes totiž ve sprinterském souboji s patřičnou lehkostí porazil Ashleyho Younga a z velkého úhlu zkusil vystřelit. Rána mu sedla naprosto ideálně, a tak byl brankář Martínez bez šance.

Ve druhém poločase aktivita Leicesteru ustála. A od šedesáté minuty pak na hřišti dominovala Aston Villa. Střela Morena byla velmi nebezpečná, brankář Iversen ji nicméně uměl srazit na tyč. V 70. minutě navíc zbytečně dohrál souboj s Youngem Dewsbury-Hall a nedal rozhodčímu Scottovi na výběr, ten ho tak poslal po druhé žluté kartě předčasně do sprch.

Když už to vypadalo, že Leicester dokáže nátlaku Aston Villy přeci jen odolat, tak udělal obrovskou chybu v rozehrávce. K míči se posléze dostal střídající Bertrand Traoré a střelou z první na vzdálenější tyč překvapil brankáře Iversena, který na jeho pokus nestihl zareagovat.

Další branka v utkání nepadla, a tak se Aston Villa radovala z další výhry, díky níž se posunula na průběžnou sedmou pozici. Leicester se po další prohře nachází na předposledním místě.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
29
23
3
3
70 : 27
72
2
Manchester City
28
20
4
4
71 : 26
64
3
Newcastle United
28
14
11
3
46 : 20
53
4
Manchester United
28
16
5
7
42 : 37
53
5
Tottenham Hotspur
29
15
5
9
53 : 41
50
6
Brighton & Hove Albion
27
13
7
7
51 : 34
46
7
Aston Villa
29
13
5
11
39 : 40
44
8
Liverpool FC
28
12
7
9
48 : 33
43
9
Brentford FC
29
10
13
6
46 : 38
43
10
Fulham FC
28
11
6
11
39 : 39
39
11
Chelsea FC
29
10
9
10
29 : 30
39
12
Crystal Palace
29
7
9
13
24 : 39
30
13
Leeds United
29
7
8
14
38 : 49
29
14
Wolverhampton Wanderers
29
7
7
15
23 : 42
28
15
West Ham United
28
7
6
15
26 : 39
27
16
Everton FC
29
6
9
14
23 : 41
27
17
Nottingham Forest
29
6
9
14
24 : 52
27
18
AFC Bournemouth
29
7
6
16
27 : 57
27
19
Leicester City
29
7
4
18
40 : 51
25
20
Southampton FC
29
6
5
18
23 : 47
23

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (217)

Přidat komentář
Talker

2 lekce z dnešního zápasu.

1) Poslat Felixe zpátky do Atletica. On měl nějaké kouzlo v prvních zápasech, protože působil efektně, jenže je tak zoufale neefektivní.

2) Poslat Havertze kamkoliv. Řekl bych na Ukrajinu, ale tam je problém, že by tam byl fucking useless, protože by netrefil ani nehybný cíl s naváděnými raketami, i kdyby jich měl neomezené množství.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

1) On je neskutečně talentovanej fotbalista, má v tý hře senzační věci, jenže v podstatě jen na ofenzivní polovině po pokutový území soupeře. Občas ti výborně vyškolí obránce, rozjede akci, udělá něco nečekaného, jenže celkový efekt toho je úplná nula.

Na druhou stranu je taky třeba brát v potaz, že u nás to k šancím/gólům nepovede i kvůli tomu, že jsou hráči v zakončení úplní kašpaři. Každopádně souhlasím, on na mě působí jako hráč, kvůli kterýmu půjdeš na fotbal, protože se na něj skvěle kouká a vyloženě z něj křičí ten talent, ale nejsem přesvědčený o tom, že dokáže být velkým přínosem mužstvu v boji o titul v Premier League.

Reagovat
Svatej

Dost mu chybí hlad po bodech, fakt to z něj stříká úplně stejně jako ten talent.. v tomhle je ještě horší než Havertz, ten alespoň občas udela náběh, kterej má záměr v ohrožení brány, ale Felix nenabíhá ani pořádně v brejku, jen sekunduje. Fakt k nevydržení mít takovejhle mindset u utocnych hráčů

Reagovat
vitasrp

Jo, vůbec tam nejde na krev, tam kolikrát proletí míč mezi penaltou a malym vápnem, máme na place dva jakože útočníky a nikdo tam nenabíhá a nerve se za gólem.

Dneska v první půli tam byl centr od Jamese, Matip uklouzl a Felix tam šel laxně, jenom tak napůl na dlouhou nohu, protože čekal, že to stoper urve. Kdyby tam šel naplno s tím, že ho soupeř třeba pokope, tak byl najednou díky zaváhání soupeře v tutovce.

Reagovat
Svatej

presne mam ten moment v paměti, vzpomenul bych si nejspíš i na nadavky, který jsem u toho pronasel

Reagovat
andkoo

v tom okamihu som si spomenul na Drogbu ci Costu, ktori by to tam dotlacili

Reagovat
masly008

V boji o co?

Reagovat
Svatej

To ta aroganticida nečekala dlouho koukám.

Reagovat
vitasrp

O titul, měl bys vědět, co to je, když se to teďka Arsenal snaží po 19 letech znova vyhrát.

Reagovat
Svatej

vitasrp bez slitování, ceho se na EF jeste nedoziju

Reagovat
masly008

Nový EF, nový Viťa

Reagovat
oddy

Reagovat
J0EL

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Euphael

Reagovat
Neutron

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Hele mně se líbí a kdyby byl za 40-50 mega, tak by to byl dobrej nákup. Takový 4. utility hráč v 4-2-3-1 na ten trojzubec. Jenže ta cenovka bude prostě zvrácená, pravděpodobně dvojnásobná.

Reagovat
Busby babes

me prijde, ze jeho problem je, ze je desne vyhajpovanej tim, kolik za nej Atleti dali.

Reagovat
raduinho

Felix je taková kopie mojí kariéry v okresu

Reagovat
SunFells

první jsi mě napadl

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Fendi

Wow, neskutečný humor

Reagovat
Mastný Chobot

Ten zostup Leicesteru začína vyzerať naozaj reálne. To bude škoda.

Reagovat
masly008

Ani ne. Oni už nejsou ničím zajímaví.

Reagovat
jk

Až se jim to v létě rozuteče tak to můžou postavit v klidu znova od champu.

Reagovat
Svatej

K tomu zahazovani šanci se ani neda napsat uz nic novyho, jsou to vymrdanci, všichni z tech ofenzivních.

Havertze nedavam ze vsech nejvíc. To, co nedokáže zesrat v rozvíjený akci, posere naprosto sracskym zakončením. Naprosto jsem presvedcenej, ze spousta dřeváků z vesnice by si v jeho situaci vedlo lip, tohle přešlo za úroveň amaterismu už dávno.

Fakt je tahle sezona vysilující jak nikdy.

Už ani nepamatuju, jaky je to mít období, kdy se proměňují šance, to bylo naposledy někdy za Hazarda.

Reagovat
Kixi Syhimour

pevná obrana

Reagovat
vitasrp

Chelsea have scored 12 goals from 24.05(xG) in 2023

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

čekal bych to horší

Reagovat
j_mrazik

Takže úspěšnost pade na pade?

Reagovat
Busby babes

tech 24 xG je treba ze 40 prilezitosti

Reagovat
j_mrazik

24xG znamená, že měli čtyřicet 60% šancí?

Reagovat
SunFells

Znamenalo by no, ale reálně těch příležitostí bude mnohem víc s menším průměrem.

Reagovat
Busby babes

jen upozornuju na to, ze tech 12 golu nedali z 24 sanci, ale daleko vetsiho poctu. Velka sance se pocita nekde od xG 0,3, zalezi na modelu. Kdyz bezi hrac sam na branu a bude zakoncovat z velkeho vapna, tak to bdue mit xG okolo 0,5. Stejne tak treba penalty, ty maji 0,8. takze na xG 24 jen z penalt bude treba kopat cca 30 penalt, ne 24

Reagovat
Busby babes

https://understat.com/match/18281

viz treba ten vcerejsi zapas, maji xG 2,19 ale minimalne 5 velkych sanci.

Reagovat
Salfovic

Good ebening Škoda, že už Emery league nestihne dohnat.

Reagovat
VTID94

Reagovat
celeb

tak im staci teoreticky 7. miesto, aby mohli (vy)hrat Emery league dalsiu sezonu, nie?

Inak klobuk dole pred Emerym, z 19. miesta na 7.

Reagovat
VTID94

Reagovat
gocii

No tam to muze byt zamotane kdyz da whu kl, tak asi pujdou do el oni a tak by museli skoncit 6. a stejne by hrali jen kl ne?

Reagovat
Salfovic

7. místo podle mě znamená eklhaft.

Reagovat
VTID94

Emery Watkins kraaaaasa

Reagovat
Luc-Luc

Konate a Alisson ok, zbytek bida a hnus...

Reagovat
fenixLFC

cez vikend som videl wernera a presvedcil sa ze to je tragicke kopyto aj nazivo. teraz je mojim cielom navstviti aj chelsea pretoze ziadny profesionalny futbalista nemoze byt taky traged ako havertz

Reagovat
oddy

Generační talent

Reagovat
Talker

Jinak zajímalo by mě, proč nehraje Mount. Tipl bych osobně, že je to kvůli smlouvě, protože jinak bych očekával, že naskočí minimálně na 10 minut.

Jsem zvědavý, jestli už mám rezignovat na jeho prodloužení s tím, že je hotovo, jestli je to tlak na to, aby prodloužil nebo jestli jde o to, aby dostal prostor si vyčistit hlavu, zregenerovat pořádně po zranění atd.

Reagovat
Talker

Per "The xG Philosophy" on Twitter, Chelsea and Liverpool have created a combined 12.73 xG in their last four matches.

Reagovat
Miguel19

Opět fantastický zážitek na stadionu.

Na výsledek sere pes, sezóna je stejně v pici. Naše klasika, jsme lepší, ale hovno z toho.

Ať se prosím přivede někdo, kdo pošle Havertze do prdele. To vidí cely stadion, ze je to totální utrpení a on opět dostane 90 minut!!! To už je fakt urážka všech fans.

Reagovat
Dirtyfoxx420

Nevim jestli byt spokojeny s bodem s takovouhle Chelsea a jeste byt rad aspon za to. Nechci se dostat zpatky do dob Beniteze a spol, kdy se sotva bojovalo o pohárovou Evropu. Poslednich par Kloppo sezon me namlsalo..

Reagovat
VTID94

Aston Villa head coach Unai Emery was full of praise for striker Ollie Watkins after their win over Leicester and believes his team could get a place in Europe next season

Reagovat
SunFells

Relax dawg, it's a dog fight out there

Reagovat
VTID94

Takým rečiam som sa chcel vyhnúť. Teraz to môže zvýšiť tlak na hráčov zbytocne

Reagovat
nani92

čo ste Tottenham?

Reagovat
VTID94

Ty by asi potrebovali očistnú kuru v Champe ako mi alebo Newcastle

Reagovat
kissak

my jsme si prošli několikrát tou "očistnou kůrou" a stejně nám to nepomohlo protože blb majitel zůstal stále stejný, spíš bylo obrovské štěstí, že jsme si vždy dokázali za rok vrátit a být přitom mistrem Champu

Reagovat
VTID94

Ale vo vysledku vidíme že to pomohlo

Reagovat
kissak

ano, pomohlo když prasopes zmizel

Reagovat
SunFells

Nezdá se mi že je na vás tlak, spíš můžete jen překvapit.

Reagovat
VTID94

Doteraz nebol ked sme sedeli na chvoste. No teraz si futbal užívame a teraz mame nejaky ciel o ktorom sa nam mohlo len snívať. Môže to pomôcť ale aj uškodiť

Reagovat
kissak

užíváte si jej stejně jako my letos

Reagovat
VTID94

No keď vidím los posledných zápasov žiadna ružová zahrada to nebude

Reagovat
kissak

tak uvidí se, zatím jste pěkně rozjetí

Reagovat
Kuba94

Ještě že ten Pool a Čukotka jsou tak marní, jinak by United byl na tom ještě hůř

Reagovat
Csaplárova past

22 bodů ztráta na čelo, bez Ligy Mistrů. Hůř být nemůže, to mi věř.

Reagovat
Kuba94

No těch zápasů ještě je dost a může se stát že budeme (United) bez pohárů úplně. Jsme se namlsali jak je vše úžasné, ale to byly jen růžové brýle.

Reagovat
John Obi Mikel

Co ten Havertz na ty trenéry ví, že hraje stále plné porce zápasů?

Reagovat
Svatej

Těžko říct, ale hodně běhá a ma rad osly

Reagovat
Csaplárova past

Havertz hraje na špatné pozici, na CAM by hrál lépe.

Reagovat
Svatej

On je dost problém, ze na CAM ho nepotřebujeme. Kreativní je v tymu Enzo a zvládá to lip i z hlubší pozice, Havertz na 1 dobře vyresenou akci 6 nebo 7 dalších totálně zbrzdí, to je ti u neproduktivniho ofenzivniho zaloznika k hovnu ..

Reagovat
Fendi

Z těchto odborných názorů jsem vždycky nadšený

Reagovat
Ingimir

tak načo sem lezieš už bohvie pod kolkátym nickom, Turbo? a ako je možné že až mesiac sa ti podarilo neodhaliť sa?

Reagovat
Bakary3

Musí to být strašně těžký být tak dementní, že to prostě nedokážeš skryt, ani když se hodně snažíš

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Csaplárova past

Záleží kdo bude trenér a co bude chtít hrát. CAM chybět bude, pokud Mount odejde. Navíc Havertz docela zvládá náběhy z druhé vlny ... věřím tomu, že na CAM by se mu vedlo lépe. Nebo kdekoliv, ale hrot není jeho pozice, takže dostává trochu neoprávněný hejt .. i když spoustu šancí zazdí, o tom žádná ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální je pro něj falešná 9tka, i když tu sem tam hraje.

Reagovat
Talker

Vždyť to hraje, toula se po hřišti kde chce, koukněte se na heatmapu.

Reagovat
Talker

Tohle je strašna picovina. On není kreativní, nemá kličku, neumí hrát na jeden dotek. K tomu jeho zakončení je mizerné.

Chápal bych, kdybys napsal, že by měl hrát box2box maybe.

Reagovat
Fendi

Můžu se zeptat, jaké máš trenérské vzdělání, když to všechno takhle dokážeš popsat?

Reagovat
fenixLFC

co na tom potrebujes za trenerske vzdelanie?

Reagovat
vilp

Reagovat
Talker

Pokud nejsi schopný koukat na hráče ve 100 zápasech a říct, co je jeho silná a slabá stráka bez trenérského vzdělání, tak by sis ho měl doplnit, než se vrátíš do diskuzí.

Reagovat
jk

B2B ale teda dost specifický. Celkově ukotvení Havertze jako CAM nebo F9 nebo cokoli je úplně jedno, on dokáže v té záloze hrát všude. Průser je, že zatím nikdo nevyužívá jeho skillset tak aby byl k něčemu.

Reagovat
Talker

Za mě hraje Havertz roli, která mu má sedět nejvíce - falešná devítka, která se potuluje po hřišti. Když se koukneš na heatmapu, tak je vidět, že spoustu času tráví kolem vápna, na LW, kde se mu zachce.

Já stále po třech letech nedokážu říct, co by měla být jeho silná stránka. On je slušný v soubojích (ve vzduchu) a nějaké základní udržení míče, pokud ho bereš jako záložníka. Jenže to tam "nepotřebuješ". Mělo to být zakončení. Pak to, že se hodně zapojuje do hry.

Jenže zakončení je v hajzlu od chvíle, co odešel z Německa, kde měl více času a zapojení do hry aby bylo užitečné potřebuje to samé. Ono je to vidět i na Sanchovi, bylo to vidět na Wernerovi, prostě většina hráčů z Německa za poslední půl dekády vůbec ten přechod nezvládá.

Výjimkou je Haaland.

Reagovat
jk

Jn, ten rozdíl v tom kolik mají v BL na všechno víc času je pro ně asi dost krutý. A pro Havertze je tohle očividně hodně velký problém. Jestli byla něco Havertzova silná stránka tak ball retention, jak to píšeš no. S trochou nadsázky to byl Jorginho, který ale dokázal hrát blíž soupeřově brance. Jako útočník se prostě nehodí, to by ty křídla a nějaký support ze zálohy museli hrát opravdu hrozně blízko, zvlášť pokud hrajete proti zataženému soupeři. On je tam v té vysunuté pozici fakt úplně k hovnu, žádný extra zakončovatel on fakt nikdy nebyl... Určitě by se dal dobře využít jako spojovací prvek v záloze ale podle mě je pro vás teď úplně zbytečný a hraje spíš proto, že tam není nikdo jinej.

Reagovat
vitasrp

Zakončovatel to právěže v Bundeslize byl, měl super pozdní náběhy do šestnáctky, heu hlavou a celkově zakončení, kdy dokázal volit ideální řešení - lob, “přihrávku k tyči”, obstřel.

Na něm bylo super, že nezmatkoval a řešil to v klidu. V Chelsea se taky snaží nezmatkovat, jenže mu to trvá strašně dlouho, takže se pak k zakončení ani nedostane.

Reagovat
jk

Teď koukám, že ty dvě sezóny než přestoupil fakt neměl střelecký špatný. 205 minut na na gól mi ale prostě na to aby střelecký táhl přijde málo. Bez balónu je dobrej, ale ty náběhy z druhé vlny nebudou fungovat, pokud někdo nebude hrát před ním a to nejen na hrotu.

Reagovat
Talker

Jenže on je u Ball retention problém, že zároveň nic nevytvoří. Neumí zrychlit hru, moc mu to nejde na jeden dotyk, takže všechno vypadá tak nějak pomalé, nucené.

On by byl problém i kdyby hrál hlouběji, protože přináší do ofenzivy to samé co Willian. Velmi málo.

Reagovat
jk

Tak on nemusí být ta kreativní složka, pokud umí být platný v posouvání míče můžou za něj tvořit jiní a on se naopak bez balónu pohybovat ve volném prostoru připravený přihrávku přijmout. V tomhle mi přišel fakt kvalitní. Pokud se na něj ale seběhnou tři hráči protože tu přihrávku přebírá na hranici vápna sám proti třem, tak to bude mít ale těžký…

Reagovat
r.mrazik

Evan Ferguson na 18 let hodne slusny, jsem zvedav,kde nakonec skonci

Reagovat
VTID94

slušne sa rozbehol. Mal by aspoň dve sezóny zostať určite

Reagovat
Mastný Chobot

Ešte 2 roky ostane a potom za 95m do MU. To je tutovka.

Reagovat
Kuba94

A za 15 zpátky

Reagovat
SunFells

Božan Jeho jmenovec by svého času hádám dělal vše pro to aby skončil v MU, ale čekám že ještě aspoň rok bude v Brightonu a vy si vyřešíte útočníka na pár sezón teď v létě.

Reagovat
r.mrazik

on by mozna stal za to uz ted a snad by nedopadl treba jako Francis Jeffers

Reagovat
SunFells

V současné konkurenci by určitě byl, ale předpokládám že budete chtít dát nyní dardu za někoho osvědčenějšího a vůle jeho i Brightonu bude aby zůstal. Myslím že Brighton zpeněží spíš někoho nebo oba z dvojky Mac Allister, Caicedo a případně Mitomu.

Reagovat
r.mrazik

to asi jo, brighton nejspis pusti caiceda

a my koupime asi taky nejake osvedcenejsi jmeno

Reagovat
Busby babes

docela se zacina mluvit i o nas

Reagovat
r.mrazik

to by bylo fajn a byl bych fakt prekvapeny

Reagovat
Busby babes

Kane nebo Ferguson

Reagovat
r.mrazik

neser

Reagovat
vodka

tak on snad vyrustal jako fanda MU

Reagovat
Csaplárova past

Viděl jsem sice jen první poločas, ale i ten mi stačil. CFC totálně impotentní v útoku, Reds totálně impotentní v obraně. Chelsea opět xG 2,5

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/Arsenal/status/1643572994038480897

Hráč mesiaca Premier League (Saka), je až druhý v ankete hráča mesiaca Arsenalu za ten istý mesiac

Reagovat
Jollae

Neuveritelné

Reagovat
Salfovic

https://pbs.twimg.com/media/Fs4YmYkXsAAG_6W?format=jpg&name=large

(před včerejším zápasem) Nechápu, na co si fanoušci Chelsea pořád tak stěžují. Sice ,,měli´´ dát o sedm gólů víc, ale naopak měli dalších šest dostat. Takže hovno od hovna pojde.

Reagovat
vitasrp

Hodně záleží na modelu, co vezmeš v potaz, understat má xG 40.99, což je dost znatelný rozdíl.

A Chelsea jela v říjnu nad plán v porovnání s xG, pak hrála na přelomu října a listopadu takové hovno, že neměla xG a ani reálný branky.

Ale problém, proč to tak strašně vynikne, je, že Chelsea od tý pauzy po MS dala prostě o 12 branek méně, než si vypracovala xG, takže celou tu underperformance udělala v těch 14 zápasech od Boxing day. A fanoušci na to zahazování čumí týden co týden a překvapivě je to sere.

Reagovat
Busby babes

https://understat.com/league/EPL podle tohodle by meli mit o 4 body vic a byt 9. no

Reagovat
Miguel19

To s tím Lampardem je snad vtip ne?

Reagovat
Busby babes

krasa

Reagovat
Whitemedia

Rozhodně lepší, když tu sezonu dokončí Frank a trochu se to uklidní mezi fanoušky a klubem, než aby to dokončil Bruno boys gave everything Potter.

Reagovat
blade115

Reagovat
TopinB

Reagovat
M0rb1D4S

Vždyť na tom není nic špatného. Máš prostě nějákého interim trenéra, který tu sezonu dotrénuje, protože už tam reálně není o co hrát a od června tam bude jeden z dvojice Nagelsmann/Enrique.

Reagovat
Mimalu

No špatného, velká část hráčů si ho ještě pamatuje jako vyhozeného trenéra, minimálně autoritu bude mít dost s otazníkem a za tak krátkou dobu toho nejspíš taky moc neukáže. Z jeho pohledu, pokud chce mít ještě nějakou trenérskou kariéru, tak by se měl na podobné štěky vysrat a jít někam do Champu, tímto angažmá nic moc získat nemůže

Reagovat
vitasrp

Ono upřímně bude stačit, když po zápase řekne něco normálního - ne boys gave everything - u fanoušků bude mít podporu okamžitě, a pokud se k tomu vysere na stavění Ziyecha, Pulišiče a těhle expertů, tak bude v klídečku.

Ta sezóna je o dvou zápasech s Realem, kde pravděpodobně stejně nic moc neuděláme, jinak reálně nemá, co pokazit.

Reagovat
Mimalu

Jako nevím, já tam pořád cítím potenciál nějakého průseru, že se mu na to dotyční hráči vyserou protože není o co hrát nebo něco podobného.

Současně ani neočekávám, že sestavy najednou budou super. Co bude hrát, zase na čtyři vzadu a bude to hořet nebo to nechá na 5 co mu není vlastní? Ano nebudou do něj šít fanoušci jako do Pottera, ale upřímně, relativně v klidu by to bylo pro jakéhokoliv interima, který se nejmenuje Benítez.

Možná je to ještě moje fanouškovská nostalgie, ale opravdu nemám radost z toho, že za dva měsíce to bude dík a nazdar zrovna u Lamparda

Reagovat
Talker

Na druhou stranu to pro nás smysl dává - zná velkou část hráčů, ví, co od nich očekávat. Může k tomu vzkřisit Mounta a ukecat ho aby podepsal.

Jako my na tom ztratit nemůžeme a on taky moc ne. Když to nezlomi, tak mu to nikdo moc vyčítat nebude. Pokud postoupime přes Madrid a posbira výhry v lize, tak mu to naopak může pomoci.

Reagovat
Talker

Navíc přijde do klubu v situaci, kdy je to relativně funkční. Ofenziva vytváří šance, defenziva dělá dumb shit ale jsou to spíš individuální chyby.

Je otázka, jaké bude mít zadání.

Reagovat
Mimalu

Defenzíva jakž takž funguje i díky systému, pokud se to bude Lampard snažit vrátit na 4 vzadu, tak o její funkčnosti do značné míry pochybuju. Zase nějaká ofenzivní hitparáda to taky není, neproměňujeme to co si vytvoříme, ale to byl taky jeden ze stěžejních problémů druhé poloviny éry Lamparda. Dokáže to teď změnit? Moc bych mu to přál, ale nevěřím tomu.

Reagovat
Mimalu

Ty jo, možná jsem moc velký pesimista, ale já to tak fakt nevidím. Část hráčů sice zná, ale část z nich jsou ti, které by raději neznal. Jestli Mount není blbý, tak s podpisem stejně počká na nástupce, na tom Lampard předpokládám nic nezmění.

Když se podívám na ten náš los, tak tam prostě vidím dost potenciálních průseru a fakt mám v tomto okamžiku problém vůbec přemýšlet o tom, že bychom v LM mohli postoupit dál.

Reagovat
vitasrp

V LM bude určitě hrát na pět obránců, nic jinýho podle mě teďka nemá smysl. Jinak je to prostě záplata, damage limitation, pozitivní PR, získání času na výběr nového kouče, nic víc, nic tím nezískáme, nic neztratíme ale ani.

Reagovat
Miguel19

Tak jsou to hráči, které si přivedl Lampard...

Reagovat
Miguel19

No upřímně bych byl radši, aby se nový trenér ještě jmenoval v sezoně a dostal třeba 5-8 zápasů, aby ty kopyta poznal.

Do té doby to může vést klidně Bruno, protože je to stejně jedno.

Takhle přijde trenér až po sezoně a začne hráče poznávat až v přípravě. Vše se opět prodlouží...

Reagovat
M0rb1D4S

Hele, já bych řekl, že ty odchody už nebudou úplně záviset od nového trenéra. Většině těch hráčů, kteří by měli odejít, končí za rok smlouva. A na skládání kádru tady stejně máme spíše Laurence Stewarta a Paula Winstanleyho.

Reagovat
Talker

Tak z mého pohledu bude klidně měsíc trvat výběr a vyjednávání s novým kandidátem.

Pak bude mít ten nový kouč několik týdnů na analýzu hráčů, jejich výkonu, diskuzi s vedením, koho podržet atd.

Jasně, nebude pracovat přímo s týmem, ale určitě bude mít přístup na tréninky a podobné věci s tím, že se nebude muset srat se soupisku 40 hráčů a ve chvíli, kdy tym dostane po dovolených, tak už někteří zmizí.

Reagovat
TopinB

On si klidně nový trenér (pokud je už nějaký vybraný), mohl říct, že půjde až od léta.

V případě Nagelsmanna v tom může hrát roli i vykoupení ze zbytku smlouvy od Bayernu, když už jich vedení vyhodilo kotel na získání a zbavení se Pottera

Reagovat
Mimalu

Reagovat
iamek

Uff to bude utrpení každý zapas :/

Reagovat
iamek

A DDG dárkový kos, poděkovat a neprodluzovat.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Busby babes

a koupit Rayu. dneska zas ty jeho nakopy skoro pokazdy uplne do hajzlu. nastesti se to k nam celkem odrazelo

Reagovat
iamek

Hra nohou včera byla rozdílem třídy. Raya tam měl jeden špatný nakop, ale DDG jich měl snad 5 :/

Reagovat
Busby babes

jinak jo no, jsou uz docela unaveni, mi prijde. ted se nastesti vrati Eriksen a Casemiro, to nas zvedne o level vejs.

Reagovat
iamek

Tohle snad bude game changer .

Reagovat
Busby babes

3 body a to je hlavni. Skoda, ze jsme nepridali dalsi gol, nadejnych situaci jsme na to meli dost, bohuzel to reseni neni ted dobry. Brentford docela marnej, fakt hrozne divne pristoupili k tomu zapasu.

Bruno, Licha asi nejlepsi. Scott nakonec docela ok, Rash dal gol. Sancho je ted takovej meh. Antony taky ok zapas, jen teda dneska mu vubec nesla koncovka.

Reagovat
Fendi

Kdo místo Moyese?

Reagovat
nani92

Rodgers/Potter

Reagovat
Salfovic

Priske.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes ahoj

Reagovat
Salfovic
Reagovat
John Obi Mikel

Jo

Reagovat
nani92

snád TOP4 ostane tak ako je teraz

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/BenCrellin/status/1643722899864395778

Newcastle ma uz 77 procentni sanci, my 73, Brighton 22, Spurs 15...

Reagovat
SunFells

Arsenal a SAE, Saudi a Katar? Snad ne

Reagovat
nani92

ked už tak USA, SAE, Saudi, Katar..Terorista ako terorista

Reagovat
Mastný Chobot

nerob hanbu, zajo

Reagovat
nani92

on začal

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Busby babes

no zacina se docela mluvit i o moznosti, ze Glazerove neprodaj.

Reagovat
SunFells

To už by byly výtržnosti si myslím

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

pochybujem, že ostanú, kde by vzali tú miliardu na stadion? :)

Reagovat
J0EL

Nikde. Jednoducho by pockali kym to spadne samo

Reagovat
Talker

Vezmou si půjčku na klub

Reagovat
vodka

za mě lepší možnost než katařani teda

Reagovat
kissak

Reagovat
iamek
Reagovat
nani92

tak un ás bud obrana hrá skvelo a David pochytá čo treba + niečo naviac alebo sa úplne rozsype a vtedy súperovi padne všetko a aj David niečo lacné pustí škoda tej práce s nohami, inak by u nás mohol byť bezpochýb ešte veľa veľa rokov

Reagovat
Busby babes

tak pulku golu sjme dostali ve 3 zapasech

Reagovat
kissak

Pope poslední dobou také dost chybuje, strachuju se s každou malou domů.

Reagovat
vodka

Jinak Martial včera zase hodně slušné cameo, snad co nejdřív bude schopný hrát od začátku, protože to je jiná liga proti Woutovi.

Reagovat
nani92

Reagovat
Mato178178

je to boss. Skoda ze je tuto sezonu vkuse zraneny

Reagovat
VersaceChain

Sancho klasicka ukazka proc nebrat hrace z Bundesligy

Reagovat
VersaceChain

ofenzivni hrace*

Reagovat
formic81

jestli Lestr spadne tak bych okamzite targetoval Maddisona, myslim si ze casem by mohl byt v roli Xhaky

Reagovat
Busby babes

vsak to jsou uplne jini hraci, ne?

Reagovat
Hlahart

Reagovat
r.mrazik

Tielemanse zadarmo bych bral hned

Reagovat
Busby babes

ja celkem taky

Reagovat
vodka

jako chybí nám pozičně disciplinovaná náhrada za Casemira a to Tielemans fakt není...

Reagovat
r.mrazik

jojo,on by byl spis alternativa za eriksena,coz by vlastne taky nebylo vubec spatny

Reagovat
kissak

na toho bude mít spadeno hodně týmů, také Tielemansovi končí smlouva

Reagovat
Gunner14

nepotrebujeme ho, ale hrac je to fajn

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Frony

Taky si ho v té roli umím představit a přijde mi jako ideální hráč pro Artetu Vůbec bych se za něj nezlobil, naproti tomu Tielemans by pro mě byl noční můra.

Reagovat
PP

mám to stejně..

Mě spíš teď straší, že prý máme zájem o Vlahoviče.. Snad to nebude moc žhavé.

Reagovat
Frony

Vlahovič by u nás asi docela ožil, ale asi bych se na něj vysral a dal šanci Balogunovi.

Reagovat
SunFells

Proč tě to straší?

Reagovat
PP

charakterově.. Přijde mi náladový, znechucení dává najevo až do vesmíru, juventini ho nesnáší snad je všech nejvíc. Nechci ho.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Ten Hag: "First half we played brilliant football. On the ball it was very good. With the big engine Bruno Fernandes. He played a brilliant game." [mutv]

uplne jsem zapomnel, dalsi velka kritika Brunova vykonu od ETH.

Reagovat
r.mrazik

ta stazena pozice byl skvely napad,kdyz vypadl eriksen

Reagovat
Hlahart

tak tohle už ale je přespříliš, ne?

Reagovat
Busby babes

yes, I am that petty.

Reagovat
j_mrazik

Pískej konec! Takovéhle konečné pořadí v tabulce by se mi hodně líbilo.

Reagovat
r.mrazik

rozdil vstrelenych x obdrzenych gólů máme tedy šílený

Reagovat
Mimalu

Tak Frank ofiko

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nikikrew

vy ste strasne dementny klub

Reagovat
SunFells

Jako interim mi to přijde v klidu vedle těch ostatních kroků co jejich bláznivé nové vedení provedlo.

Reagovat
SunFells

Jinak jak se tu poslední dobou řeší výrazné gólové zaostávání Chelsea za xG, tak se mi zdá že pod Lampardem to byl také ten případ.

Reagovat
vitasrp

Však to tak od roku 2019 bylo pod každym trenérem, tam se prostě nic nemění.

19/20 totální underperformance v xG i xGA

20/21 jsme do listopadu jeli nad plán, pak se to začalo obracet, vyměnil se trenér, pod Tuchelem jsme si začali vytvářet šance, přehrávat soupeře, nedávali moc gólu a podstřelili xG asi o 11 branek

21/22 byla jediná sezóna, kdy jsme díky výborný první polovině sezóny jeli i v celkovém součtu nad plán.

22/23 jsme zase tam, kde jsme byli, o 12 branek mén, než bylo xG.

Proto se směju tý teorii, že si vytváříme špatný šance. Protože pod třema různejma trenérama to ve třech herních stylech bylo v zakončení stejně špatný.

Reagovat
SunFells

Jojo, ale Lampardovi se to povedlo i při běžném využívání devítek. Až na omezený čas s Lukakem, který osobně své xG překonával, jste od té doby neměli přirozeného zakončovatele, případně nevyužívali.

Reagovat
Busby babes

jako pokud maji plan, koho privezt v lete, tak asi cajk. ale vtipny to je porad. proste mate sveho Rangnicka

Reagovat
bbbauch

Ty bys furt nekoho nekam vozil, priveSt, zapamatuj si to uz

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

Každý cirkus potřebuje svého principála.

Reagovat
mithro

Reagovat
nani92

Lampard potvrdený.. tak ako nevyhodíš Tuchela, aby si ho nahradil Potterom, tak nevyhodíš Pottera, aby si ho nahradil Lampardom

Reagovat
r.mrazik

jaky je momentalne nejvic srandovni klub a proc je to zrovna chelsea?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Whitemedia

Budeme za ještě větší klauny, ale přitom přivedení Lamparda na zbytek sezony je první rozumný krok nového vedení

Reagovat
PP

jako, je to tak, ale člověk tak nějak přemýšlí, jestli je to srandovní nebo smutné..

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Busby babes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele