metro.cz

Počasí v Praze

15 °C / 20 °C

Středa 22. května 2024. Svátek má Emil

OPRAVA - Společnost Evident byla převzata společností Bain Capital: partnerství pro urychlení budoucího růstu a inovací

  8:05
Tokio 5. dubna 2023 (PROTEXT/GLOBE NEWSWIRE) - Ve zprávě, kterou včera pod stejným titulkem vydala společnost Evident Corporation, byly tituly Yuji Sugimoto a Stephen Thomas opraveny na Partner a pravopis jména Stephena Thomase byl opraven. Opravená zpráva je uvedena níže:

Společnost Evident Corporation ("Evident") dnes oznámila, že ji na základě konečné dohody podepsané 29. srpna 2022 převzala soukromá kapitálová společnost Bain Capital Private Equity ("Bain Capital") od společnosti Olympus Corporation ("Olympus").

Společnost Evident byla nově založena 1. dubna 2022 jako dceřiná společnost ve stoprocentním vlastnictví společnosti Olympus zahrnující dřívější obchodní činnost Scientific Solutions, kterou společnost Olympus provozovala. Společnost Evident sídlí v Tokiu v Japonsku a s více než 4300 zaměstnanci podniká ve 24 zemích světa.

S podporou společnosti Bain Capital dosáhne společnost Evident vyšší úrovně agility a rychlejšího rozhodování, aby mohla podpořit růst založený na inovacích v oblasti přírodních věd a průmyslu. Na základě více než stoleté historie inovací v oblasti zobrazovacích, přístrojových a měřicích řešení plánuje společnost Evident dále rozšiřovat své portfolio prvotřídních produktů, řešení a služeb.

Yoshitake Saito, prezident a CEO společnosti Evident, řekl: "Jsme velmi nadšeni naším partnerstvím se společností Bain Capital, protože jsme přesvědčeni, že nám umožní ještě silněji naplnit náš záměr stát se preferovaným partnerem při řešení pracovních postupů pro širokou škálu zákazníků na trzích přírodních věd a průmyslu."

Yuji Sugimoto, partner ve společnosti Bain Capital v Japonsku, řekl: "Společnost Bain Capital je odhodlána podporovat společnost Evident na její cestě udržitelného růstu, aby jí umožnila urychlit proces inovací."

Stephen Thomas, partner ve společnosti Bain Capital v Severní Americe, dodal: "Společnost Evident je na hranici digitální optické technologie na koncových trzích v oblasti přírodních věd a průmyslu a má velký potenciál expandovat na nové produkty, nové zákazníky a nové trhy jako samostatná společnost."

O společnosti EVIDENT

Ve společnosti Evident se řídíme vědeckým duchem - inovace a zkoumání jsou základem naší práce. Usilujeme o to, aby byl život lidí zdravější, bezpečnější a naplňující, podporujeme naše zákazníky řešeními, která řeší jejich výzvy a posunují jejich práci – ať už jde o výzkum průlomových objevů v medicíně, kontrolu infrastruktury nebo odhalování skrytých toxinů ve spotřebitelských výrobcích.

Řešení společnosti Evident Industrial sahají od mikroskopů a videoskopů až po zařízení pro nedestruktivní testování a rentgenové analyzátory pro údržbu, výrobu a environmentální aplikace. Výrobky společnosti Evident, podpořené nejmodernějšími technologiemi, jsou široce využívány pro kontrolu kvality, inspekci a měření.

Společnost Evident Life Science posiluje postavení vědců a výzkumníků prostřednictvím spolupráce a špičkových řešení v oblasti přírodních věd. Společnost Evident Life Science se zaměřuje na řešení výzev a podporu vyvíjejících se potřeb svých zákazníků a rozvíjí ucelenou škálu mikroskopů pro patologii, hematologii, IVF a další klinické aplikace, jakož i pro výzkum a vzdělávání.

Další informace naleznete na adrese www.EvidentScientific.com

O společnosti Bain Capital Private Equity

Společnost Bain Capital Private Equity od svého založení v roce 1984 úzce spolupracuje s manažerskými týmy a poskytuje jim strategické zdroje, které umožňují budovat skvělé společnosti a které jim pomáhají prosperovat. Globální tým společnosti Bain Capital Private Equity čítající více než 280 investičních odborníků vytváří hodnotu pro své portfoliové společnosti díky své globální platformě a hlubokým odborným znalostem v klíčových vertikálních odvětvích, včetně zdravotnictví, spotřebitelských/maloobchodních, finančních a obchodních služeb, průmyslu a technologií, médií a telekomunikací. Bain Capital má 23 poboček na čtyřech kontinentech. Od svého založení firma provedla primární nebo doplňkové investice do více než 1100 společností. Kromě soukromého kapitálu investuje Bain Capital do řady tříd aktiv, včetně úvěrů, veřejného kapitálu, rizikového kapitálu a nemovitostí, přičemž spravuje aktiva v celkové hodnotě přibližně 160 miliard USD a využívá společnou platformu firmy k získávání příležitostí ve strategických oblastech zájmu.

Další informace naleznete na adrese www.baincapitalprivateequity.com

Kontakt pro média:

Tobias Ruckes, Global Corporate Communications

Tobias.Ruckes@EvidentScientific.com

Hlavní zprávy

Centru sociálních služeb Tloskov je 65 let a oslaví to ve velkém stylu

vydáno 21. května 2024  16:22

Tuto sobotu 25. května se za branami domova pro lidi se zdravotním postižením bude konat hudební festival, který si tu vyzkoušeli už před pěti lety. U...  celý článek

Co ještě nevíte o minigolfu. Ze skotských greenů až do švýcarských zahrad

vydáno 21. května 2024  11:24

Finančně náročný sport se k široké veřejnosti dostal ve třicátých letech 20. století. Najednou byl dostupný i pro ty, kteří nepatřili k „high society“.  celý článek

Kabelka, kterou si sestavíte sami, existuje. Tentokrát jsme to zkusili za vás

vydáno 21. května 2024  6:09

Vybrat správnou kabelku může být výzva. Záleží jen na tom, jak se k tomu postavíte. Můžete si ji i vyrobit.  celý článek

Šéf festivalu Rock for People sní o Red Hot Chilli Peppers a System Of A Down

vydáno 20. května 2024  12:57

Michal Thomes dokázal z lokální akce vydupat mezinárodně uznávaný festival obřích rozměrů. Šéf festivalu Rock for People deníku Metro říká, že se letos...  celý článek