Zmatky v Nottinghamu. Nejdřív údajný vyhazov kouče, pak potvrzení setrvání

Zmatky v Nottinghamu. Nejdřív údajný vyhazov kouče, pak potvrzení setrvání

Majitel Nottinghamu Forest Evangelos Marinakis ukončil spekulace o budoucnosti manažera Steva Coopera a potvrdil, že Velšan si svou práci udrží. Alespoň zatím.

Cooper se dostal pod rostoucí tlak po prohře Forestu 2:1. Čtvrtá ligová porážka na venkovních hřištích v řadě způsobila, že se Forest udržel nad sestupující trojkou pouze díky rozdílu vstřelených branek.

I proto se začíná mocně spekulovat o odvolání trenéra. Hned několik anglických médií dnes odpoledne přišlo s tím, že se chystá vyhazov.

Situaci ale vzal do svých rukou právě majitel Marinakis. Fanoušky a klub ujistil, že se nic takového neděje. A vyslal tím důležitou zprávu i hráčům, kteří mohou takové spekulace vypustit z hlavy a soustředit se na fotbal.

„Nikdo nepopírá, že náš klub není v Premier League v obtížné situaci, ale chceme ukončit spekulace a nepravdivé a rušivé zprávy v médiích a potvrdit, že Steve Cooper zůstává naším manažerem,“ stojí v oficiálním prohlášení.

Které pokračuje: „Všichni jsme byli zklamáni posledními výkony a je zcela jasné, že je třeba udělat spoustu tvrdé práce, abychom to urychleně vyřešili. Výsledky a výkony se musí okamžitě zlepšit.“

Do konce Premier League zbývá devět kol, šanci na záchranu tedy Cooper a spol. stále mají.