Trenérský štáb Baníku je bohatší o novou tvář. Baroš to ale zatím není...

Trenérský štáb Baníku je bohatší o novou tvář. Baroš to ale zatím není...

Baník Ostrava na jaře zvítězil pouze jednou a to na startu února, kdy se mu podařilo na Stínadlech zdemolovat ještě hůře postavené Teplice. Od té doby však ve FORTUNA:LIZE nezvítězil sedmkrát v řadě a není se čemu divit, že se na Bazalech dějí změny.

Realizační tým hlavního trenéra Pavla Hapala tento týden posílil dosavadní kouč ostravské devatenáctky Marcel Frajt.

Ten zaplnil volné místo po Davidu Oulehlovi, jenž se s Baníkem rozloučil před necelým měsícem a již ve středu se zapojil po bok Jiřího Nečka do tréninkové procesu slezského áčka.

"Chtěli jsme doplnit realizační tým o někoho nového z našeho prostředí a Marcel Frajt byl v tu chvíli jasná volba. Odvádí dobrou práci v naší akademii a jsme přesvědčeni, že dobře zapadne do realizačního týmu i v áčku," vysvětlil dotyčný krok na webu fcb.cz šéf sportovního úseku Luděk Mikloško.

Naposledy povede Frajt devatenáctku, která se po sedmi triumfech v řadě probojovala v celostátní lize na druhé místo hned za Spartu, v pátek proti Zbrojovce. Po něm usedne na lavičku Patrik Rataj.

Přítomnost Baroše musí kluky motivovat, jinak v Baníku nemají co dělat. Zranění Chorého bude pro Plzeň plus, říká Pulpit