Slavný homosexuální pár si pořídil druhého syna. Jeden z otců se proslavil pletením

Ve světě se skokan do vody Tom Daley proslavil pletením a také zlatem z olympiády, jeho manžel Dustin Lance Black zase oscarovým úspěchem. Ve středu pak spolu oznámili radostnou novinku. Náhradní matka jim porodila dalšího syna, dali mu jméno Phoenix Rose.

O radostné novince slavného páru ve středu informoval The Sun. Tom Daley a Dustin Lance Black se vzali v roce 2017. A o rok později se jim prostřednictvím náhradní matky narodil první syn Robert Ray. Toho pár pojmenoval po Tomově zesnulém otci Robertovi, který zemřel v květnu 2011 na nádor mozku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Radostná zpráva u hvězdy Harryho Pottera. Daniel Radcliffe čeká s přítelkyní Erin první dítě

V podcastu Happy Mum Happy Baby se v roce 2022 olympionik svěřil se svými pocity ohledně rodičovství: „Vždy jsem chtěl být rodičem. Myslím, že kvůli vztahu s mámou a tátou, byli jsme si tak blízcí. A pak, když jsem přišel o tátu, chtěl jsem být pro někoho jiného tím, čím on byl pro mě. Protože každé dítě si zaslouží mít to, co jsem měl já s tátou.“

Tom si uvědomoval komplikace, se kterými se rodiče stejného pohlaví na cestě za dítětem setkávají. Spolu se svým partnerem se však rozhodli pro možnost zahrnující náhradní matku. „Lance a já jsme ztratili tolik blízkých a náhradní mateřství nás oslovilo tím, že jsme mohli předat jejich geny, myšlenky a pocity,“ uvedl Daley.

Tom Daley rád plete

Skokan do vody Tom Daley má na svém kontě několik úspěchů z mistrovstvích světa i olympiády. Na OH v Tokiu nezaujmul jen svým sportovním výkonem, za který společně s Mattym Leem získali zlatou medaili, ale spíše svou zálibou – pletením. Záběry, na kterých v hledišti plete svetr tehdy bavily celý svět.

Tagy:
Olympijské hry manželé Tom Daley náhradní mateřství Dustin Lance Black