čt 6.4.2023
Aktuální zprávy

Devatenáctka chce prodloužit úchvatnou sérii

Skvělou sérii aktuálně sedmi vítězství v řadě chce v pátek prodloužit baníkovská devatenáctka. Aktuálně druhý tým celostátní ligy staršího dorostu hostí v pátečním utkání na Vistě od 10 hodin brněnskou Zbrojovku. Ta je v tabulce čtvrtá!

Baník na jaře v lize staršího dorostu neztratil ani bod. A inkasoval jediný gól. V součtu s dobrým koncem podzimní části je z toho nyní už skvělá šňůra sedmi výher!
"Je to výsledek víry kluků v pracovitost, tréninkovou morálku, semknutost a taky motivaci posunout se fotbalově dál," říká trenér Marcel Frajt, když hledá důvody zatím velmi úspěšné jarní části sezony. "Věřím, že to vydrží co nejdéle," pokračuje Marcel Frajt.

Už v pátek může baníkovská devatenáctka svou skvělou sérii prodloužit, upevnit si nynější druhou pozici v tabulce a případně i stáhnout aktuálně čtyřbodovou ztrátu na vedoucí Spartu. 

"Brno je nebojácný tým, velmi ofenzivní. Bude to zajímavý fotbal, asi podobně ofenzivní jako nedávný duel s Olomoucí," míní Marcel Frajt, jenž ještě v pátek stane na lavičce baníkovské devatenáctky, než se naplno ujme role asistenta v A-týmu, zatímco jeho roli u devatenáctky převezme Patrik Rataj. 

Z utkání Baníku s Brnem bude pořizován stream, jenž bude možno zhlédnout na klubovém YouTube canálu.

  

77
Gigli
Ndefe
29
Ladislav
Takács
28
Filip
Kubala
20
Abdullahi
Tanko
0
Paixao da Silva
Ewerton
12
Tomáš
Rigo
26
Filip
Blažek
5
Jiří
Boula
35
Jakub
Markovič
21
Jiří
Klíma
4
Robert
Mišković
11
Eldar
Šehić
17
Michal
Frydrych
10
Matěj
Šín
13
Samuel
Grygar
19
David
Lischka
24
Jan
Juroška
30
Jiří
Letáček
9
David
Buchta
15
Patrick
Kpozo
7
Karel
Pojezný