Premiéra druhé sezóny Andoru je naplánována na příští léto

11. 4. 2023 - 13:19 | Novinky | Adam Homola

Premiéra druhé sezóny Andoru je naplánována na příští léto zdroj: Foto: Lucasfilm

Jeden z nejlepších seriálů ze světa Star Wars má jasně daný konec. Tím je Rogue One, a my tak víme, že po loňské první sezóně bude nadcházející druhá sezóna tou poslední.

Na nedávném panelu Star Wars Celebration představil showrunner a tvůrce Tony Gilroy spolu s hvězdou Diegem Lunou a několika scénáristy exkluzivní první pohled na očekávanou druhou a závěrečnou sezónu seriálu Andor. Záběry, které byly předvedeny pouze pro účastníky, zatím nebyly oficiálně zveřejněny online.

Gilroy potvrdil, že premiéra nové sezóny je naplánována na rok 2024, pravděpodobně na srpen. io9 Justin Carter poskytl podrobný popis ukázky, která nabízí náhled do příběhu nadcházející sezóny a vývoje postav.

Vrátí se klíčové postavy jako Vel Sartha a Luthen Rael, přičemž druhý jmenovaný bude pokračovat ve svém dvojím životě obchodníka se starožitnostmi. Záběry naznačily snahu Mon Mothmy sjednotit senátorské a rebelské frakce, protože nesouhlas a nepokoje se šíří po celé galaxii. Scény zachycující protest, který se setkal s násilným odporem Stormtrooperů, dodaly rozvíjejícímu se ději další šťávu.

Jádrem sezóny je Cassianův růst jako povstaleckého špiona, který se dostává do centra pozornosti. Upoutávku uzavírá Luthen, který opakuje větu z první sezóny: „Nechceš s těmi bastardy bojovat doopravdy?“ Doprovodná scéna představuje Cassiana oblečeného v obleku, jak proniká do honosného baru.

zdroj: Lucasfilm

Zdroje: Lucasfilm

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.