Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. dubna 2023 16:23
Čas čtení 0:52
Veronika Dlesková

Pedro Pascal a jeho těžké začátky: Slavná herečka mu v mládí dávala peníze, aby měl na jídlo

Pedro Pascal a jeho těžké začátky: Slavná herečka mu v mládí dávala peníze, aby měl na jídlo
Zdroj: TASR
OSOBNOSTI HBO MAX HBO SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY THE LAST OF US
Uložit Uložené

Pedro Pascal dnes platí za jednu z největších hvězd, v začátcích mu ale finančně pomáhala jeho dlouhodobá kamarádka Sarah Paulson.

Americký herec narozený v Chile Pedro Pascal to na začátku své kariéry neměl jednoduché. Ačkoliv je v současné době žádaným hollywoodským hercem, který zazářil v seriálech Hra o trůnyThe Mandalorian nebo The Last of Us, byly doby, kdy neměl ani na jídlo. A v těchto časech mu pomáhala úspěšná americká herečka Sarah Paulson. Informuje o tom Complex.

Doporučeno
Pedro Pascal mění pravidla maskulinity aneb Proč ho všichni tak milují? Pedro Pascal mění pravidla maskulinity aneb Proč ho všichni tak milují? 9. března 2023 11:00

Jejich přátelství se datuje až do roku 1993, kdy se oba začínající herci potkali v New Yorku. „Pedro o tom veřejně mluví, ale byly chvíle, kdy jsem mu dávala peníze, které jsem si vydělala, aby měl za co si nakoupit jídlo,“ svěřila se Paulson v rozhovoru pro Esquire.  

Pedro Pascal
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

„Přeju si pro něj jenom úspěch. Za mě je úžasnou filmovou hvězdou a je připravený převzít pomyslné žezlo od mužů romantických komedií minulosti, jako jsou Bruce Willis nebo Mel Gibson. Pojďme předělat Die Hard nebo Lethal Weapon s Pedrem,“ dodala Paulson. 

Pascal se bál, že mu jeho vysněná herecká kariéra nikdy nevyjde. „Tolikrát jsem umřel,“ uvedl herec pro Esquire„Myslel jsem si, že pokud se nedočkám nějaké větší pozornosti, než mi bude dvacet devět let, je po všem,“ dodal

Pedro Pascal, který vstoupil do širšího povědomí mimo jiné i díky své roli v seriálu Narcos na Netflixu, to sice na začátku kariéry neměl lehké, ale vypracoval se na jednoho z nejžádanějších herců Hollywoodu. 

Domů
Sdílet
Diskuse